Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tegyek ha. Mar nem merek...

Mit tegyek ha. Mar nem merek bejarni tesi orakra?

Figyelt kérdés
A tanar kinezett maganak engem cseszeget ugy csinalok valamit mint a tobbiek erre beszol de csak nekem. Nem vagyok valami jo a tesiben ezert sem szeret meg hat neki a fiuk a kedvencei de a lányok kozul is engem utal a legjobban. Megalaz az osztaly elott hogyha nem mászok fel a kotelre milyen dagadt leszek. A minap tavolt kellett ugrani es hat nyilvan nem ment a fiuk kirohogtek a tanar meg odaszol, hogy ennel meg az anyam is jobban ugrik. Gyomorgorcsel jarok tesikre hogy vajon mar megint mivel alaznak meg. Anyukam nem tud vele mit csinálni pedig probal segiteni csak felevig kene kibirnom mert utana nyugdijba megy a tanár. Mar nem akarok bejarni tesikre mert annyira felek. Es nem tudom mit csinalhatnek ez ellen. Lelkileg kesz vagyok mar mert mindig bant a tanár.

nov. 17. 07:01
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
75%

#8: senkinek nem tanítják ezt.

Szalmabáb érvelésnek hívják ezt.

Ellenben tanítsuk meg a gyereknek, hogy merjen határt szabni. A tornatanárt közpénzből fizetjük azért, hogy az órát megtartsa, a mozgáslehetőséget biztosítsa, nem azért, hogy a dohos egóját hízlalja, egy gyerek privátszférájába belegázoljon.

Ő egy feladatot lát el, nem egy kiskirály, végképp nem az, aki megmondhatja, ki mennyit ér, kinek milyen testalkattal kell rendelkeznie világnézete szerint.

A kutyát nem érdekli Dombi könyve. Volt egy ilyen eset, nem biztos, hogy itt is ugyanúgy működne. Ennél jóval több eset volt, ami öngyilkossággal végződött.

És miért is a diáknak kellene megfelelni a tanár világképének? A tanár mitől érzékesebb, hogy ő még arra is jogot kap, hogy bántson?

Talán ha bármelyik diák ledagadtozná a tanárát, elnéznénk neki, sőt, megdícsérnénk az őszinteségét?

Másrészt ha valaki tanárként nem képes motiválni, csak alázni, az alkalmatlan a feladatra.

nov. 17. 08:57
 12/23 anonim ***** válasza:
75%

#10: na, így kell a kapitalizmus szervilis katonáit nevelni.

Nekem is mondták ezt a marhaságot. De mégis felmondtam.

És elárulok egy titkot: de, vannak jobb főnökök. Akikkel haladhatsz a karrieredben, akikkel fejlődhetsz, és akik értékelnek.

nov. 17. 09:00
 13/23 anonim ***** válasza:
66%
Beszélnék az igazgatóval. Ugyanis zaklatás áldozata vagy. Motiválhat, követelhet, csináltathatja veled ugyanazt, mint a többiekkel, de nem alázhat meg, nem szólogathat be.
nov. 17. 09:09
 14/23 anonim ***** válasza:
59%
"Anyukám nem tud mit csinálni." Anyukád nem AKAR mit csinálni. Tudna, csak gyáva! Az ő kutya kötelessége téged megvédeni. De valószínűleg te is azért lettél ilyen áldozattípus (nem mindenkivel áll le a tanár piszkálódni), mert anyádnak is ilyen félős természete van. Hajtsd ki anyádból, vagy inkább apádból, mert ő lehet, hogy alkalmasabb, hogy menjen be a tanárhoz, és állítsa le. Ezen kívül az osztályfőnökhöz is fordulhatsz, és közvetlenül az igazgatóhoz is te magad is. Ez bántalmazás. Amúgy meg próbálj meg megerősödni, és nem a szívedre venni a durva megjegyzéseit, azoknak valójában nincs jelentőségük, csak egy aljas, pályájától eltiltandó ember gonoszkodásai, őt minősítik, nem téged. Semmi jelentősége annak, hogy hogy tudsz kötélre mászni, annak semmi köze az emberi értékeidhez. Te sokkal értékesebb ember vagy kötél nélkül, mint a tesitanár kötéllel.
nov. 17. 09:15
 15/23 anonim ***** válasza:
65%
Milyen sok beteg lelkű ember van itt. Akik szerint normális egy gyerekbe egy életre szorongást nevelni. Még jó, hogy csak elbújtok a neten.
nov. 17. 09:32
 16/23 anonim ***** válasza:
64%
Hasonló főnököt kívánok a 75 és az 50% értékeléshasznosságú lepirosozóknak.
nov. 17. 09:39
 17/23 anonim ***** válasza:
75%
Mit értesz az alatt, hogy anyukád próbál segíteni?
nov. 17. 11:49
 18/23 anonim ***** válasza:
13%

Ha a távolugrásnál a fiúk kinevettek az valószínűleg a tanártól független

Vagy majd ha lecserélik a tanárt majd kérsz új osztályt is vagy mi? Nem lenne egyszerűbb megtanulni azt a távolugrást meg kötélremászást?

nov. 17. 11:56
 19/23 anonim ***** válasza:
82%
Nem a többiekről van szó a kérdésben, hanem a tanárról. A tanárnak pedig nincs joga megalázni. Menj az igazgatóhoz, mondd el neki, hogy miket mond neked a tanár. Ha kell, kérdezze meg a többieket. Kapjon szépen fegyelmit ez az őskövület.
nov. 17. 17:30
 20/23 anonim ***** válasza:
73%
Sőt, mikor a hül.egyerekek kiröhögnek, neki kellene kiállnia érted. Tipikusan az a balf.sz aki tudja jól, hogy semmit nem ért el az életében és ezt muszáj neki kiszolgáltatottra kiokádni. Ránts egyet a válladon és mondd nyugodtan, hogy előttem az élet, még bármi lehet belőlem, hisz még csak tizenx éves vagyok, tanárnő! És igen, tényleg nem ártana ha bemennél az igazgatóhoz. Gondolom, nem mersz, annál már több ilyen hatás ért. Nem csak ettől az idiótától. Amúgy nyugi, soha az életben nem kell kötelet másznod, távolugranod ha nem akarsz. Attól még mozoghatsz majd ezerféleképpen ha úgy döntesz.
nov. 17. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!