Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Óvodapedagógusok nagyon...

Óvodapedagógusok nagyon szimpatikusak vajon lehetnek (inkább egyedülálló) anyukák, vagy azok ismerősei számára? Persze senki nem ezért választja ezt a hivatást ez vitán felül áll! De ha akart valaha egy ilyen férfi ismerkedni velük munkaidőn kívül...

Figyelt kérdés

De ha akart valaha egy ilyen férfi ismerkedni velük (és/vagy ismerőseikkel) munkaidőn kívül, volt rá esélye? Például randikra/megismerkedésekre?

A kiírás miértje: egyesekkel történő beszélgetések után jött létre ez a kérdés. Amolyan "nem is gondolnál rá" volt az apropója ezeknek a csevegéseknek, mivel nem ezekhez hasonló dolgokkal indult a dolog mindegyik esetben. Aztán egyikből jött a másik, majd ilyesmik (fent) is napvilágot láttak. Gondoltam rákérdezek ezekre. Valóban lehettek már ilyen helyzetek, lehetőségek, idővel randevúk?

ma 11:05
 1/7 anonim ***** válasza:
31%
A nőknek általában bejön az olyan férfi, aki szereti a gyerekeket, velük foglalkozik. Ez kiemelten fontos lehet egyedülálló anyukáknak, hogy a gyermeküket is elfogadják. Plusz ez a szakma felelősségteljességet, megbízhatóságot sugároz.
ma 11:11
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm hozzászólásodat!

(De ettől függetlenül természetesen jöhetnek még észrevételek! Más típusúak például, mikre talán nem gondolnánk.)

Első, hozzád továbbra is:

Itt számomra az sem volt a beszélgetések során (teljesen) világos, hogy hogyan történhet ez meg?

Hiszen hiába van szimpatia a nő részéről, a pedagógus az ott dolgozik. Úgymond munkahelyén van. Illetve kollégákkal, vagy más anyukákkal van körülvéve. Minimum érdekes, vagy fura lehet egy ilyen félre nem érthető célzás, vagy megkeresés (akár pedagógus, akár anyuka részéről). 🙂

ma 11:23
 3/7 anonim ***** válasza:
70%
Elég homályos a kérdésed számomra, de felteszem pasi vagy. Ami eszembe jut, biztosan kisgyerekes anyukákat akarsz felszedni, hogy ez szempont?
ma 11:32
 4/7 A kérdező kommentje:

Nincs benne semmi homályos, minden részletesen le van írva. Ami én vagyok nem számít, kezdve rögvest azzal, hogy más szakerületen dolgozom, és mind a megbecsülés, mind az anyagiak miatt szeretem a pozíciómat, nem váltok.

Elsőt miért pontozták le egyesek? Rosszat írt netán?

ma 12:05
 5/7 A kérdező kommentje:

Ha lehet (kérem a hozzászólókat) továbbra is a kérdésre válaszoljatok, ami fent áll félkövérrel szedve. Köszönöm!

Illetve első még nem válaszoltál, ha van kedved/időd, írj:

"Első, hozzád továbbra is:

Itt számomra az sem volt a beszélgetések során (teljesen) világos, hogy hogyan történhet ez meg?

Hiszen hiába van szimpatia a nő részéről, a pedagógus az ott dolgozik. Úgymond munkahelyén van. Illetve kollégákkal, vagy más anyukákkal van körülvéve. Minimum érdekes, vagy fura lehet egy ilyen félre nem érthető célzás, vagy megkeresés (akár pedagógus, akár anyuka részéről)."

ma 12:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem értem a kérdést, nyilván ugyanúgy ismerkedik egy pedagógus, mint bárki más. Az emberek meg többnyire nem remeték, szóval igen, vannak mások is körülöttük. Beszélgetnek, aztán ha kölcsönösen szimpatikusak, keresik egymást a szakmai dolgokon kívül is.
ma 12:41
 7/7 anonim ***** válasza:

"Nincs benne semmi homályos, minden részletesen le van írva."

Ez nem igaz. Már többen is írták, hogy nem értik a kérdést. Borzasztóan rosszul fogalmazol. Én sem értem, hogy mire vagy kíváncsi pontosan, csak sejtéseim vannak. Nem bántásból, de ennek a kérdésnek és a további hozzászólásaidnak nagyon auti beütése van szerintem.

Aki egyértelműen érti a kérdést és tökéletesen dekódolta, az elmondaná, hogy miről szól pontosan? Most itt pasi akar óvónőkkel randizni? Vagy mi a szitu lényege? Hogy van-e esélye náluk?

ma 13:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!