Óvodapedagógusok nagyon szimpatikusak vajon lehetnek (inkább egyedülálló) anyukák, vagy azok ismerősei számára? Persze senki nem ezért választja ezt a hivatást ez vitán felül áll! De ha akart valaha egy ilyen férfi ismerkedni velük munkaidőn kívül...
De ha akart valaha egy ilyen férfi ismerkedni velük (és/vagy ismerőseikkel) munkaidőn kívül, volt rá esélye? Például randikra/megismerkedésekre?
A kiírás miértje: egyesekkel történő beszélgetések után jött létre ez a kérdés. Amolyan "nem is gondolnál rá" volt az apropója ezeknek a csevegéseknek, mivel nem ezekhez hasonló dolgokkal indult a dolog mindegyik esetben. Aztán egyikből jött a másik, majd ilyesmik (fent) is napvilágot láttak. Gondoltam rákérdezek ezekre. Valóban lehettek már ilyen helyzetek, lehetőségek, idővel randevúk?
Akkor ezek szerint megint nem voltam érthető. 🙃 Vagy még több mindent kellett volna mondanom - azokon kívül, ami sok mindent már leírtam az utolsó hsz-emben (és itt a sok-on, meg a több-ön van a hangsúly).
Vagyis hogy ilyen könnyen megy nekik.
Pedig egyiket úgy-ahogy ismerem, nagyon nem egy nőcsábász típus, nem nagydumás, nem olyan extraklassze humorista, sőt az arca, testalkata is inkább átlagos.
Mégis simán megy (vagy "menne?" hisz igazolni nem tudom ezen eseteket) nekik?
(Jó, nyilván azért nem olyan könnyű gyakran felszedni különböző anyukákat a csoportjaikból, biztos van úgymond munka is a sok ismerkedés mögött, de ezek alapján könnyebben megy nekik, mint a nagy átlagnak. Ezért fogalmaztam diplomatikusan úgy, hogy csodálkozom a dolgon. 🙂)
Szóval szerintetek simán lehet ilyen?
Könnyebben megismerhet egy óvodapedagógus több különböző nőt, randizhat velük?
Úgy értem többet, mint ha különböző helyekre például táncolni menne? (Mindegy mit, keringőt, tangót, rumbát, mambót, nem számít.)
Nem túl etikus saját csoportodba járó gyerek anyját felszedni.
De végül is, ha csak sajád magad kell feleség megy gyerek nélkül eltartani, akkor ne is válts. Bár a mondat első felében azért kételkednék.🤣
Mindenki máshoz, aki szeretne a kiíráshoz hozzászólni:
"Könnyebben megismerhet egy óvodapedagógus több különböző nőt, randizhat velük?
Úgy értem többet, mint ha különböző helyekre például táncolni menne? (Mindegy mit, keringőt, tangót, rumbát, mambót, nem számít.)"
„Óvodapedagógusok nagyon szimpatikusak vajon lehetnek anyukák...”
Egyszerűen értelmetlen az írásod. Szavak vannak egymás mellett, de nem alkot érthető mondatot. Fogalmazd át mit akarsz, mert érthetetlen.
Amúgy a pedagógusok is emberek, vágynak társra, ismerkednek. Mire vagy kíváncsi ezen felül? Konkretizáld, csak értehtően!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!