Miért van az hogy egyik héten meghal egyik családtagom és egy héttel a temetése előtt haza utazunk szülővárosomba és másik héten mikor megyek iskolába az infó tanárom elkezdi hogy beszóltam neki azona héten amikor nem is voltam és beír egy intőt?
Ez altalában igy van. En meg abortuszon voltam egyszer igy nem is tudtam készulni a dogákra.
Meg nyilvan korhazban voltam nem szórakozni.
Erre a tanar nemhogy esélyt se adott hogy maskor irhassam meg hanem kesobb amikor az egesz könyvet is megtanultam is végig egyeseket ketteseket szórr csak nekem a dogáimra ezek után. (A hátteret nem tudta de nem is akartam hogy tudja pláne egy ilyen ember.)
Gyűlölöm mikor a tanárok ilyen barmok hogy ha nem keszulsz azt személyes sértésnek veszik és átmennek pikkelésekbe személyeskedésekbe játszmákba gusztustalan undorítók hogy nem egyenesek meg ilyen barmok hogy alázva érzik magukat egy kvázi gyerektol. Sértődnek pikkelnek meg tiszta dedok es ezek tanítanak es taníthatnak!
Behányok tölük. Dehát a munkahelyen se kulönbek a főnökök se. Kisebbségi komplexusos sérült a java részuk! Beteg emberek dolgoznak oktatásban és vezető pozíciókvan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!