Ha van két öltöző egyik (fiú másik lány) de pl a fiúba vannak 50-en a lányba meg 5 en akkor be lehet menni a lányba? Vagy ha arra az időre mondja hogy ő lánynak képzeli magát akkor átöltözhet? 16/f
Figyelt kérdés
A nők sokszor bejárnak a férfi mosdóba néha az öltözőbe is akkor is ha bent vagyunk. Akkor ha nekünk nincs elég hely akkor mi is átmehetünk?
Ha nem akkor mi tiltja?
Ha a csajok bejönnek hol lehet “panaszkodni” ?
2024. jan. 28. 14:32
1/6 anonim válasza:
Ezt nem itt kell megkérdezni, hanem a helytől ami üzemelteti az öltözőket és a szabályokat hozza. Felőlünk bemehetsz, aztán majd nehogy az igazgatóiban találd magad.
2/6 anonim válasza:
Nekem is a férfi öltözőben van a szekrényem. Többnyire csak egy kollégával kerülgetjük egymást, megbeszéljük, ki megy be előbb. Bár miattam együtt is zuhanyozhatnánk👱♀️
3/6 anonim válasza:
Okos lurkó vagy, ez jó ötlet! Beveszünk a klubba, ne aggódj... Attól függ mennyire vagányak a csajok és mennyire szemfüles a tanár elvtárs! Én egyszer voltam karbantartó bácsi és bent maradtam szerelni az öltözőben amikor bejöttek a lányok. Hetedikesek voltak véleményem szerint. Igazából kimehettem volne de ez hirtelen nem jutott eszembe a csodálkozástól... Az összes közül egy volt aki kiverte a balhét (mondom a balhét és nem valami mást), de a többi nagyon hamar lecsillapította, úgy emlékszem valamelyik másik lány lekevert neki egy nyaklevest és utána csendben öltözött tovább mint akit begyógyszereztek. A többiek meg mintha ott sem lettem volna vidáman öltözködtek, bugyi, harisnya minden... És amikor kimentek köszöntek, hogy csókolom... Hát lett volna mit csókolni az biztos...
4/6 anonim válasza:
“ Hát lett volna mit csókolni az biztos...”
A tünet neve pedofilia.
Egy egészséges férfiben az apai ösztönöket mozgatja meg egy 7.-es gyereklány, nem pedig a férfit.
5/6 anonim válasza:
#4: Említettem volna, hogy az ösztöneim egészségesek? Nem emlékszem rá, akkor most min csodálkozol? Egyébként az öltözőben volt még velem az iskolatitkár csaj is és csókolózás szempontjából kizárólag rá gondoltam. Bocsánat, ezt kifelejtettem véletlenül... Szerecsenmosdatás, hehehe...
6/6 anonim válasza:
#4: Szóval valójában Te vagy pedró, mert olvastál valamit és abból egyből olyasmire asszociáltál ami egyáltalán nem volt leírva. Élénk a fantáziád enyhén szólva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!