Mennyire cink, ha egy végzős fiú bámulja a kilencedikes lányokat?
Figyelt kérdés
szept. 11. 06:54
11/19 anonim válasza:
És ma is megundorodtam a hímektől.
12/19 anonim válasza:
11 Mert három év korkülönbséggel képesek vonzónak találni egy lányt? Megsúgom, hogy a kilencedikes kiscsajok is a végzős fiúkat nézegetik meg róluk sutyorognak.
13/19 anonim válasza:
Nekem anno a 9-es lány osztálytársam 40 éves fekákat cumizott.
14/19 anonim válasza:
Amíg nem hozza a srác kellemetlen, nem kívánt helyzetbe a lányokat, szerintem rendben van, és nem ciki.
15/19 anonim válasza:
12, a tanáros komment. De nézegetni senkit nem kéne.
16/19 anonim válasza:
Az, hogy tetszik neki pár 14-15 éves csaj 18 évesen, megnézi őket, nem gond. A nyálcsorgatós, tolakodó, kellemetlen, kocsányon lógó szemmel való bámulás cink, de az kortól függetlenül az.
17/19 anonim válasza:
17-18vs 14-15... Ez egyáltalán nem cink. A mostani feleségem 7 az előző11 évvel volt fiatalabb nálam.
18/19 anonim válasza:
Ha diszkréten megnézi az teljesen oké. De azért ha ennél többet akar az fura, ilyen korban még ez a néhány év különbség is sok, a 14-15 évesek még nagyon gyerekek, mégha külsőre nem is.
Ha bármelyik tanár megnézi a diákot az meg nem csak fura, hanem beteg.
19/19 SZTANN válasza:
SEMMI CIKI. Abszolút természetes, normális viselkedés. Ha tisztességesen állsz hozzá (nem rohanod le erőszakkal, nem nézed le esetleges naivsága miatt, nem akarod egyből felszedni - ő még 16 éve alatti!), akkor semmi gond. Kulturáltan megbámulhatsz akárkit, csak őt ne zavarja. Kapcsolatot is kialakíthatsz akárkivel, ha rá nézve nem sértő vagy aljas a szándékod. INTELLIGENCIA kérdése.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!