Mennyire cink, ha egy végzős fiú bámulja a kilencedikes lányokat?
Figyelt kérdés
szept. 11. 06:54
2/19 anonim válasza:
Kb semennyire nem egy iskolába jártunk de amikor én végzős voltam a feleségem elsős. 3 év korkülönbség azért közel sem vészes
3/19 anonim válasza:
Nem cink, mert a kilencedikes lányok bámulni valók. A tizedikes lányokat már lehet döfni.
4/19 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Max akkor gáz ha úgy csinálja, hogy az kellemetlen lesz nekik. De ez az lenne idősebbeknél is valószínűleg.
Az hogy egy szép lényt megnéz egy csávó az ne legyen már bűn.
6/19 anonim válasza:
Az a cink, amekkora problémát tudnak egyesek csinálni 3 évből.
7/19 anonim válasza:
Istenem. Ez a kérdés ciki.
Felnőttek házasodnak 15, 20 év kor különbséggel.
8/19 anonim válasza:
Elárulok egy titkot, valószínűleg még a férfi tanárok is megnézik őket ha szépek, csak észrevétlenül teszik. Ez az élet. Nem az a gáz, ha valaki észleli, hogy a másik szép, hanem ha mondjuk árt neki valahogy.
pl ha a végzős a korbeli tekintélyét kihasználva, beleviszi valamibe a lányt ami annak nem jó. Szóval ahol nem tiszta kölcsönös vonzalom van, hanem ilyen power play.
9/19 anonim válasza:
Ükapátok idejében már össze is adták őket a szüleik.
10/19 anonim válasza:
Én kilencedikes lányként néztem a végzős fiúkat. Na erre varrjál gombot. 😀
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!