Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért félek az iskolától?

Miért félek az iskolától?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

20 éves lány vagyok, most megyek esti tagozatos gimibe, 12.-be.

2023-ban kellett volna végezzek, de megbuktam évvégen pótvizsga se ment, tavaly is beiratkoztam estire, de egyszerűen képtelen voltam bejárni, sok osztálytársam feltűnően rólam beszélt, röhögtek, eltudtam volna magam sírni. Nem nagyon értem, mert az élet más területein semmi ilyen problémám nincs, határozott személyiség vagyok. Gimiben sok barátom volt, nem bántott senki, szerettem nagyon. Viszont általános iskolába nagyon sokat bántottak, 5.-től kezdve sírva mentem iskolába majdnem minden reggel. Ennek lehet köze hozzá? Most nem félek annyira, de nem tudom holnap mi lesz (holnap kell menni először).

Mit kellene csináljak?

szept. 3. 16:50
 1/5 anonim válasza:
Mit beszélnek rólad? Ezek az emberek mennyi idősek?
szept. 3. 18:55
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom miket beszéltek, csak feltűnően mindig hátra nézegettek, mutogattak, nevetgéltek. Én 19-21 közé saccolnám őket.
szept. 3. 20:28
 3/5 anonim válasza:

Át tudom érezni a frusztrációdat.Gimisként kellett iskolát váltanom anno,ahol hasonló kaliberű emberekbe botlottam.

Én azt mondom ,hogy nem szabad megfutamodni.Minden új dolog,helyzet, ijesztő,döcögős,néha kellemetlen,de egyetlen dolog segíthet az pedig az idő. Gondolok arra ,hogy ha jársz rendszeresen akkor látnak,megismernek téged ,beilleszkedsz a közegbe.

szept. 3. 20:41
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!☺️

Azzal nyugtatom még magam, hogy igazábol csak matekra meg magyarra kellene bejárnom, mert töriből, angolból és földrajzból van már érettségim, és ebben a suliban nem lenne semmi más töltelék tantárgy, a másikba volt info, német, hittan. Így szerintem heti kb 6 órám lenne az meg fél lábon is tán kibírható.

szept. 3. 22:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Update, kicsit féltem amikor beléptem, de közelt se annyira mint tavaly, osztályból ismerek egy embert (hármat amúgy de velük nincs köszönő viszony sem), amúgy a többiek szimpik, akik nem azok, ők a másik felébe vannak az osztálynak mert csoportbontás van, újak és régiek, a padtársam lány nagyon aranyos, remélem minden ilyen jó marad😁
szept. 5. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!