Miért félek az iskolától?
Sziasztok!
20 éves lány vagyok, most megyek esti tagozatos gimibe, 12.-be.
2023-ban kellett volna végezzek, de megbuktam évvégen pótvizsga se ment, tavaly is beiratkoztam estire, de egyszerűen képtelen voltam bejárni, sok osztálytársam feltűnően rólam beszélt, röhögtek, eltudtam volna magam sírni. Nem nagyon értem, mert az élet más területein semmi ilyen problémám nincs, határozott személyiség vagyok. Gimiben sok barátom volt, nem bántott senki, szerettem nagyon. Viszont általános iskolába nagyon sokat bántottak, 5.-től kezdve sírva mentem iskolába majdnem minden reggel. Ennek lehet köze hozzá? Most nem félek annyira, de nem tudom holnap mi lesz (holnap kell menni először).
Mit kellene csináljak?
Át tudom érezni a frusztrációdat.Gimisként kellett iskolát váltanom anno,ahol hasonló kaliberű emberekbe botlottam.
Én azt mondom ,hogy nem szabad megfutamodni.Minden új dolog,helyzet, ijesztő,döcögős,néha kellemetlen,de egyetlen dolog segíthet az pedig az idő. Gondolok arra ,hogy ha jársz rendszeresen akkor látnak,megismernek téged ,beilleszkedsz a közegbe.
Köszönöm a választ!☺️
Azzal nyugtatom még magam, hogy igazábol csak matekra meg magyarra kellene bejárnom, mert töriből, angolból és földrajzból van már érettségim, és ebben a suliban nem lenne semmi más töltelék tantárgy, a másikba volt info, német, hittan. Így szerintem heti kb 6 órám lenne az meg fél lábon is tán kibírható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!