Félek az iskolától, mindentől. Mit tegyek? Többi lent.
Próbálj barátokat szerezni. Ne feltételezd, hogy minden osztálytárs rossz.
A szemetekkel meg küzdj meg !
15 éves lány vagyok, és igen, az előző sulimban is rendben volt minden.
Amúgy próbáltam leküzdeni és erősnek lenni, de nem megy és borzasztóan rettegek. Meg a másik problémám hogy már a szüleim sem hisznek nekem, hanem kiabálnak velem, üvöltöznek, hogy ők mindent megtettek értem, de én ennyire nem vagyok képes. Nem is szólhatok hozzájuk, merthogy gondolkodjak el a viselkedésemen és a puhányságomon. És nem tudom, hogy hogyan magyarázzam meg nekik.
Miért nem hisznek neked? Milyen a kapcsolatod velük? Biztos oka van rá, hogy nem hisz neked. Az én anyám ismer, tudja hogy milyen vagyok és mindig elhitte amiket mondtam. Látom hogy délelőtt írtál, ma akkor nem voltál suliban?
A másik lehetőség szerintem, hogy kérdezd meg az oszt. társaidat, hogy miért csinálják ezt. Próbálj beszélgetni velük erről, próbáld megértetni velük, hogy te semmivel se vagy kevesebb, mint ők. Biztos hogy vannak értelmesek, akik lehet, hogy melléd állnak. Ha most nem teszel ez ellen valamit, örökre ilyen maradsz. Még azért gondolkodok, mit tudnál tenni... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!