Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tegyek, ha félek az...

Mit tegyek, ha félek az iskolától?

Figyelt kérdés
Most kerültem 9.-be. A régi iskolában rengeteg barátom volt. Nagyon szerettem az egészet. Most egy szakközépbe kerültem ahol egy olyan ember sincs, kihangsúlyozom: EGY (1) olyan ember SINCS akivel úgy minimális szinten jóba lennék. Senki sincsen itt a régi iskolámból, egy ismerősöm se. Nagyon visszahúzódó vagyok, és erre az is rájátszik, hogy kiközösítenek. Nem beszélve arról, hogy testileg-lelkileg bántanak. Fojton beszólogatnak, bemutogatnak, és kiparodizálnak. Múlt hét Pénteken pl papírrepülőkkel dobálták az arcom, de nem csak 2 vagy 3 gyerek, hanem az osztály fele. Azért nem próbálkozok beilleszkedni közéjük, mert nem akarok ilyen alpári suttyó emberekkel körülvenni magam. Rühellem ezt a "közösséget".

2019. nov. 17. 22:30
 1/9 anonim ***** válasza:
77%
Egy olyan ember sincs alatt mit értesz?
2019. nov. 17. 22:35
 2/9 anonim ***** válasza:
77%
Javaslom, hogy menj át másik iskolába, ha lehet.
2019. nov. 17. 22:36
 3/9 anonim ***** válasza:
2019. nov. 17. 22:44
 4/9 A kérdező kommentje:
Az egy olyan ember sincs alatt azt értem, hogy nincsen ember az osztályban,akivel köszönőviszony szinten jóba lennék. Mindenki utál, és én is utálok mindenkit. Másrészt iskolát azért nem tudok váltani, mert a szüleim nem engedik akárhogy kérem őket
2019. nov. 17. 22:46
 5/9 anonim ***** válasza:
27%

Ha egy ( 1 ) barátot SE tudtál szerezni , akkor veled is van valami baj . Legalább egy társat szerezz :D Persze attól még akik piszkálnak azok a legnagyobb faszok .

Több évig lehet ott leszel . Ideje lenne valamit tenned . Építs ki kapcsolatokat és védd meg magad .

2019. nov. 18. 00:01
 6/9 anonim ***** válasza:

Hát szerintem két dolgot tehetsz, az egyik, hogy változtatsz a hozzáállásodon, tudom, hogy nehéz, de nekik nem érdekük, hogy ők változtassanak, nekik mindegy kit piszkálnak. Kezdj el te köszönni, próbálj beszélgetést kezdeményezni, esetleg dicsérd meg talakinek valamilyét, egy kedves szó mindig jobb fényben tüntet fel téged, próbálkozz olyannal, aki nem annyira piszkált, inkább közömbös volt.

A másik, hogy megvéded magad, fogod összegyűröd a repülőket, elviszed a kukáig, aztán úgy teszel, mintha nem történt volna semmi, persze sok emberrel szemben nehéz, de ha határozott vagy, nem hinném, hogy továbbra is beléd kötnek.

Ha nagyon iskolát akarsz váltani, akkor intézd úgy, hogy látványosan romoljanak a jegyeid, ha érdekled a szüleidet, akkor meg fognak hallgatni, viszont gondolj bele, lehet, hogy máshol rosszabb lesz.

2019. nov. 19. 00:00
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Áhh köszönöm hogy 0%-ot kaptam ^^ Gondolom azoknak nem tetszett a válaszom akik ugyan úgy vannak , mint a kérdező és életképtelenek egy barátot is szerezni . :D További jó magányos napokat ^^
2019. nov. 19. 12:44
 8/9 A kérdező kommentje:
én nem lefelé értékeltem. Amúgy is, ha neked ennyire számít a gyakori kérdéseken hogy mekkora pontozást kapsz a válaszodra, akkor te is egy otthonülő lény vagy, ami arra utal, hogy nem nagyon van kivel elmenned sehova.
2019. nov. 21. 19:18
 9/9 anonim válasza:
Sírok az utolsó válaszon 😂
2019. dec. 4. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!