Félek az iskolától mit tegyek?
Ez van nálam is..
Csak 9.-dikes vagyok.
Ma kaptam egy 1-est Fizikából pedig eddig csak ötösöm van belőle. Vagyis volt. Láttam a tanáron hogy csalódott s a szüleim is. :(
14/l
Én is ilyen vagyok. néhány éve még rossz tanuló voltam mostmár viszont majdnem kitönő. Most mindenki nagyon büszke rám én pedig félek, hogy csalódást okozok nekik.
Nekem a barátom segitett, mert mikor egyszer sétáltunk már nem birtam a streszt elkezdtem sirni és elmondtam neki mennyire félek hogy csalódást okozok mindenkinek. Ő azt mondta, hogy neki sosem fogok csalódást okozni és nekem nagyon sokat segitett, hogy tudtam ő melletem áll. Szoval szerintem te is keress egy olyan embert akire támaszkodhatsz és aki igazán szeret annak nem fog csalódást okozni ha néha hozol egykét rosszabb jegyet.
Szoval fel a fejjel, menj be a suliba és mutasd meg mindenkinek mit tudsz:)
Szülőként írom!!! Ha szüleidben nem tudsz megbízni, hogy elmond nekik a problémáidat, akkor tedd félre az önérzetedet és keress meg egy olyan személyt akiben megtudsz bízni, mert amiket leírtál: szorongás, félelmek, álmatlanság ,megfelelni akarás vágya később súlyos problémákat okozhat lelkedben, testedben egyaránt!!!!!
Fiamnak az örök tanácsom amit eddig és a jövőben is javasolni tudok a tanulásában:
- Tegyen meg mindent annak érdekében, hogy igen is megtette amit meg kellett tennie a lehetőségeihez mérten! De ha valami nem úgy sikerül ahogy azt ő eltervezte, akkor sem fog történni semmi! Akkor is az én imádott gyermekem marad és nem szeretném ha egy lelki roncs lenne a túlzott megfelelni akarása miatt!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!