Nagyon félek az iskolátol meg a kollégiumtól. Más is retteg az iskolakezdéstől?
Én anno alig vártam mindig, hogy vissza mehessek a koleszba! persze év közben játszottuk az eszünk, hogy nekünk milyen rossz, de a suliban valahogy "különlegesek" voltunk, mert hát mi koleszból járunk be. :) Évekkel később is hiányzik és nagyon sok szép emlékem van.
Ne félj a változásoktól, erről szól minden nap. Nézz szembe vele bátran és próbáld meg elfogadni. 15 évvel később tudod milyen jó lesz, mikor eszedbe jutnak a koleszos évek? :)
Nyugi, nem lesz gond! :)
Az újtól mindig fél az ember, nem tudja milyen lesz. Szeretünk biztosra menni...
Annó beköltözés előtt 1-2 nappal én is tartottam tőle, még azt is mondtam, hogy bejárós leszel, igaz 2 óra vonat a suli :D
Aztán első nap eloszlott minden kétely...
Felsőbbévesként egyre jobb lett, jó társaság alakult ki... Idén lediplomáztam, és soha nem gondoltam volna, de most úgy visszasírom az egyetemet...
Tegnap költöztek be a többiek, egyedül én hiányzom közülük. És rossz érzés, szabályosan fáj a szívem a koliért egyetemért de legfőképp a bagázsért. Mindenki írja FB-ra, hogy sikeres beköltözés (egyetemen azért nem egyszerű menet) ki kivel van mi jött össze... Én meg kuksolok itthon, nélkülük...
De egyszer mindennek vége :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!