Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Volt olyan osztálytársatok,...

Volt olyan osztálytársatok, aki valami miatt kibukott a középiskolából? Mi lett vele később?

Figyelt kérdés
Akár rossz tanulmányi eredmények, akár korai munkavállalás, családi okok, tanulási zavar vagy bármi egyéb lemorzsolódással járó dolog miatt.

tegnap 20:50
 1/3 anonim ***** válasza:
50%
A választott tárgyából bukott az érettségin. Hogy mi lett vele azt már nem tudom, én letettem és azóta nem hallottam egyikről se, örülök hogy megszabadultam tőlük.
tegnap 22:37
 2/3 anonim ***** válasza:
50%
Roma lány bomba test,prosti lett
tegnap 22:40
 3/3 anonim ***** válasza:
67%
Nekem sok ilyen ismerősöm volt, nem igazán tartom velük a kapcsolatot, de ahogy láttam, mind megtalálta a számítását, sőt van aki egész sokra vitte ( pont az a csávó akiről aztán sosem feltételeztem volna xD).
tegnap 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!