Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Csak én utálom ha az iskolában...

Csak én utálom ha az iskolában a tanár megkérdezi hogy hol voltatok nyaralni?

Figyelt kérdés
Sose voltam igazából sehol nagyon és konkrétan mindig szorongok az év elejétől amikor megkérdezik ki hol volt és sorolják a drágábnál drágább országokat én meg sehol, nyilván ennek meg vannak az okai ami nem a pénz. És hogy ezzel csak én vagyok így vagy mások is?

aug. 21. 10:05
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
100%

“ na és mi lesz azokkal a gyerekeknek a lelkével, akiknek már nem élnek a nagyszüleik, vagy már teljesen demensek, vagy alkoholisták?”

A válasz egyszerű. Sérülnek, ki kisebb, ki nagyobb mértékben, és ez kihatással lesz a felnőtt életükre. Hogy mennyire, az elsősorban attól függ, hogy milyenek az egyéb környezeti hatások, mennyire törődik a tágabb család, a baráti közösség, és… igen, az iskola.

aug. 21. 12:26
 32/42 anonim ***** válasza:
89%
Mond azt hogy a Balatonon voltal es kesz. Keszulj fel par kerdesre, kivel voltal, hany napot, miket csinaltatok, pontosan melyik balatoni varosban, aztan ennyi.
aug. 21. 13:49
 33/42 anonim ***** válasza:
0%
Ezért jó, ha magániskolába jár az ember. Nem nézik ki, ha eljut nyaralni valahová vagy kap valami ajándékot.
aug. 21. 18:48
 34/42 anonim ***** válasza:
25%
Tanár vagyok. Az egyik osztályban rám szólt 1-2 diák, hogy minek kérdezgetek a magánéletükről. Onnantól kezdve, abban a tanávben, akármilyen szünetet követő első tanítási órán rögtön belecsaptunk a lecsóba. Minden órán csak az adott tantárgyról lehetett szó. A következő évben már mindjárt volt kedvük beszélgetni.
aug. 21. 21:49
 35/42 anonim ***** válasza:
68%

34-es, neked nem iskolában kéne dolgoznod, hanem állatkertben.

Ha magadtól nem érted, hogy a szerény viszonyok között élő gyerek nem akarja, hogy kigúnyolják, akkor össze is tépheted a tanári diplomádat!

aug. 21. 22:34
 36/42 anonim ***** válasza:
86%
Ez a baromság még most is divat?
aug. 21. 22:53
 37/42 anonim ***** válasza:
100%
Ezt én is utáltam,pedig mentünk nyaralni mindig valahova. De sosem értettem mi köze lenne ehhez a tanárnak meg a random osztálytársaknak. Karácsonyi ajándékos kérdés detto.
aug. 22. 08:13
 38/42 SZTANN ***** válasza:
82%

IGEN - ez a kérdés nem csak tapintatlan, hanem állampolgári jogokat is sért. Nyugaton - emberi érzékenységet komolyan vevő országokban - a tanároknak TILOS efféle kérdést feltenni (még ha a gyerek mesélni szeretne a nyaralásáról, azt is óvatosan kezelik). Ehhez senkinek semmi köze, másrészt pedig a gyereket megalázó helyzetbe hozza. Bunkóság, és a pedagógus csak időhúzásra használja - nem kellene.

De te simán hazudhatsz valami orbitálisat, hogy elájuljon tőle a tanerő (a többiek meg jót röhögjenek).

aug. 22. 09:07
 39/42 SZTANN ***** válasza:
73%
34-es - és nem szégyelled magad?! Te nem pedagógus vagy, hanem egy bunkó - sajnálom a hozzád kerülő gyerekeket.
aug. 22. 09:10
 40/42 anonim ***** válasza:
0%

Jaj, csak ne legyünk már még egy porszemre is túlérzékenyek.

A világ fejlődik, csak nem jó irányba.

aug. 22. 09:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!