Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Csak én utálom ha az iskolában...

Csak én utálom ha az iskolában a tanár megkérdezi hogy hol voltatok nyaralni?

Figyelt kérdés
Sose voltam igazából sehol nagyon és konkrétan mindig szorongok az év elejétől amikor megkérdezik ki hol volt és sorolják a drágábnál drágább országokat én meg sehol, nyilván ennek meg vannak az okai ami nem a pénz. És hogy ezzel csak én vagyok így vagy mások is?

aug. 21. 10:05
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
81%
Megmondod, hogy nem voltál sehol. Mehetünk is tovább.
aug. 21. 10:06
 2/42 anonim ***** válasza:
100%
Mi se voltunk, de elmondtuk mit csináltunk, ettől mondjuk totál felesleges kérdésnek gondoltam és sose került később szóba.
aug. 21. 10:08
 3/42 anonim ***** válasza:
7%

Azért utálod, mert irigy vagy. Ilyen egyszerű. Mond el, hogy mit csináltál a nyáron. Ennyi.

Én nem utáltam, mikor ezt kérdezték.

aug. 21. 10:10
 4/42 anonim ***** válasza:
71%
Mondd azt hogy a Kanári Szigeteken voltál, úgyse tudja ellenőrizni.
aug. 21. 10:13
 5/42 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt úgy is utáltam, hogy voltunk nyaralni.

Ja és a "mit kaptál karácsonyra?" is olyan...

Emlékszem asszem elsős voltam, és minden hülyeséget odahazudtam, mert nekem nem voltak olyan "menő" ajándékaim és gáznak éreztem.

És igen azóta is kísért, hogy behazudtam minden sz@rt.

aug. 21. 10:19
 6/42 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon utáltam mindig ezt a kérdést és befeszültem tőle. Egyrészt olyan érzésem volt, mintha valami verseny lett volna, hogy "na, ki volt jobb helyen?" vagy "ki volt több helyen", másrészt meg én a nyaralásainkat mindig családi eseményként, személyes emlékként éltem meg, amit nem akarok ország-világ elé tárni, max. a legjobb barátaimnak mesélek róla, de a többieknek semmi köze hozzá, akikkel semmilyen kapcsolatban sem vagyok. Engem sem érdekel, hogy a többiek hol voltak és mit csináltak, másokat se érdekeljen, hogy én hol voltam. A barátokkal kölcsönösen megbeszéljük, mesélünk egymásnak, elmeséljük az élményeinket, de a többiekre meg nem tartozik és ennyi. Mindig utáltam ezt a kérdést. A tanárnak sincs hozzá semmi köze. És egyáltalán semmi irigység nincs a dologban, felőlem aztán Dubajban is töltheti bárki a nyáriszünetet, pont nem érdekel.
aug. 21. 10:24
 7/42 anonim ***** válasza:
0%
Huh, de sok irigy van itt.. na látjátok, ti is bizonyítjátok, hogy a magyar népre mennyire jellemző az irigység, a dögöljön meg a szomszéd tehene is.
aug. 21. 10:31
 8/42 anonim ***** válasza:
83%
Én is utáltam, mert ott és akkor sose voltam képes normálisan összefoglalni. Pedig mi voltunk az Adrián, voltunk Szlovéniában, Ausztriában, belföldön is a nagyszülőknél, vitorláztunk a Balatonon.
aug. 21. 10:44
 9/42 anonim ***** válasza:
90%

Ez nem irigység. Aki megteheti menjen.

De azzal hogy elő kell állni hogy ki hol volt, azokat hozzák kellemetlen helyzetbe, akik nem tudják megengedni maguknak.

aug. 21. 10:50
 10/42 anonim válasza:
91%

Párban van a mit kaptál karácsonyra kérdéssel.

Amúgy mondj valamit, oszt' jónapot, senkit sem érdekelhogy igaz-e vagy sem.

Vagy mondj valamit, én volt, hogy azt mondtam, hogy "nem publikus" :D

aug. 21. 10:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!