Vannak itt olyan emberek, akikben mély nyomot hagytak az iskolai évek egy tanárnak köszönhetően?
Na hát...
Van egy pár...
Ami a legjobban megragadt, hogy jöttem vissza folyosóról az asztalomhoz, azt művtöri tanárunk fogta meg simogatta a combját az egyik osztálytársunknak és úgy beszélgetett egyik osztálytársunkkal, hogy az a másik pad tetején ült és vigyorgott.
Annyit hallottam, hogy majd órán kívül egyeztetnek, menjen XY (Nem mondom a nevét) a tanári elé
Csak leültem és bámultam rájuk, majd jól megnéztem azt a csaj osztálytársunkat, hogy kajak képes-e arra vetemedni, amire gondolok, majd vissza néztem a tanárunkra
Elég rondán nézett rám annyira, hogy jobban teszem, ha kussolok
Nem is szándékoztam Én szólni senkinek, de ezt úgy megjegyeztem
És valóban ment a tanári elé osztálytársunk órák után, azt még megvártam, utána léceltem mielőtt nagyobb problémák lettek volna, ha tovább vagyok kíváncsi
Ez közép volt és mai napig rázom a fejem azon, hogy XY ötösre zárt
Nem is egy tanár, több tanár.
Perverz fizika tanár, egy vén kujon, aki kajtatott a k.rvák után nyilvánosan is, meg a lányok után az iskolában, az óráin meg szabályos terrort rendezett, gyomoridegben volt az egész osztály.
Ok nélkül pofozkodó debella tanárnő, a fülemet szétrángató tornatanár(összes porc eltört kb), csak mert nem vittem torna felszerelést, idegbeteg fizikatanárnő, stb....
És akkor ezek tüntetnek, meg csápolnak nekik a diákjaik.
Gimiben rám szállt egy helyettesítő tanár. Csak utólag derült ki, hogy amúgy mindegyik osztályban kiválasztott 1-2 hallgatagabb, csendesebb diákot, akit onnantól aktívan piszkálni, alázni kezdett az osztály előtt. Közéjük kerültem én is.
Elég nagy károkat okozott, több évnyi "munkámba" került, míg sikerült majdnem teljesen rendbe raknom magam utána, bár kellett hozzá segítség, és még mindig nem 100% minden. A fentebb írt dolog 6-7 éve történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!