Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Vannak itt olyan emberek,...

Vannak itt olyan emberek, akikben mély nyomot hagytak az iskolai évek egy tanárnak köszönhetően?

Figyelt kérdés
Nekem igen, már eltelt 8 év, de még mindig nagyon fáj és gyomoridegem lesz, ha rágondolok. Ti hogy éltétel túl? Azóta sikerült elengedni?
aug. 16. 02:03
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
Jelen! Sosem fogom tudni azt a 4 évnyi terrort feldolgozni, ami másodiktól hatodikig történt..
aug. 16. 02:10
 2/10 A kérdező kommentje:
Tudnál rólla mesélni, akár itt akár privátban?
aug. 16. 02:18
 3/10 anonim ***** válasza:

Na hát...

Van egy pár...

Ami a legjobban megragadt, hogy jöttem vissza folyosóról az asztalomhoz, azt művtöri tanárunk fogta meg simogatta a combját az egyik osztálytársunknak és úgy beszélgetett egyik osztálytársunkkal, hogy az a másik pad tetején ült és vigyorgott.

Annyit hallottam, hogy majd órán kívül egyeztetnek, menjen XY (Nem mondom a nevét) a tanári elé

Csak leültem és bámultam rájuk, majd jól megnéztem azt a csaj osztálytársunkat, hogy kajak képes-e arra vetemedni, amire gondolok, majd vissza néztem a tanárunkra

Elég rondán nézett rám annyira, hogy jobban teszem, ha kussolok

Nem is szándékoztam Én szólni senkinek, de ezt úgy megjegyeztem

És valóban ment a tanári elé osztálytársunk órák után, azt még megvártam, utána léceltem mielőtt nagyobb problémák lettek volna, ha tovább vagyok kíváncsi

Ez közép volt és mai napig rázom a fejem azon, hogy XY ötösre zárt

aug. 16. 03:01
 4/10 anonim ***** válasza:
66%

Nem is egy tanár, több tanár.

Perverz fizika tanár, egy vén kujon, aki kajtatott a k.rvák után nyilvánosan is, meg a lányok után az iskolában, az óráin meg szabályos terrort rendezett, gyomoridegben volt az egész osztály.

Ok nélkül pofozkodó debella tanárnő, a fülemet szétrángató tornatanár(összes porc eltört kb), csak mert nem vittem torna felszerelést, idegbeteg fizikatanárnő, stb....

És akkor ezek tüntetnek, meg csápolnak nekik a diákjaik.

aug. 16. 05:04
 5/10 anonim válasza:
Csak egy félév, de az elég is volt!
aug. 16. 06:15
 6/10 anonim ***** válasza:
79%
Az osztályfőnököm, aki matektanár volt segített amikor a szüleim elváltak. Neki köszönhetem, hogy nem kallódtam el. Lediplomáztam és jó állásom van. A mai napig hálás vagyok neki.
aug. 16. 07:28
 7/10 anonim ***** válasza:
5 angol tanárból 1 - azaz egy! - volt normális velünk, az összes egy többi hisztérika volt. És valahogy fura módon az összes gyerektelen vénlány 🤔
aug. 16. 07:52
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Gimnáziumba egy tanár akart velem kiszúrni,állandóan meg akart buktatni. Az osztálytársaim is csodálkoztak mindig jól feleltem,dolgozatot is jól megirtam mégis kettesnél jobb jegyet nem kaptam. Pótvizsgákon viszont simán átmentem. Sok embernek feltűnt,hogy ez már kitolás de nem tudtak semmit tenni a tanár jól be volt vágódva az igazgatónál és más felsőbb vezetőknél. Amúgy a többi tanár sem nagyon kedvelte egyesek tartottak tőle. Mondták többen hogy válasszak más iskolát,de én jó makacs vagyok és lehetőségem sem nagyon volt. Maradtam és nem bántam meg. Hát bizony az élet nem egy habostorta mondta pelikán elvtárs! Sok diáknak megy el a kedve a tanulástól ilyen tanárok mellett! Kimennek tüntetni az oktatás helyzetéért aggódnak mese saját magukért aggódnak.
aug. 16. 08:52
 9/10 anonim ***** válasza:
Általánosban egy időben hosszú hajam volt fiúként. Nem csak a gyerekek, de a tanárok is csesztettek érte. Az egyik legemlékezetesebb, amikor kimentem wc-re és oda szólt, hogy nehogy bele érjen a hajam. Nem kötöttem fel magam, de így felnőttként vissza tekintve jó nagy bunkó volt.
aug. 16. 09:31
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Gimiben rám szállt egy helyettesítő tanár. Csak utólag derült ki, hogy amúgy mindegyik osztályban kiválasztott 1-2 hallgatagabb, csendesebb diákot, akit onnantól aktívan piszkálni, alázni kezdett az osztály előtt. Közéjük kerültem én is.

Elég nagy károkat okozott, több évnyi "munkámba" került, míg sikerült majdnem teljesen rendbe raknom magam utána, bár kellett hozzá segítség, és még mindig nem 100% minden. A fentebb írt dolog 6-7 éve történt.

aug. 16. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!