Akik utálják a sulit, mit szólnak ha majd a vakcinának köszönhetően lecseng a járvány, és esély se lesz többet digitális sulira?
Nem mondom, hogy utálom a sulit, de nekem a digitális tanrend sokkal jobban bejön. Nem csak kényelem, de hasznosság szempontjából is. Egyetem. Pedig elvileg fontos lenne a gyakorlat, de amilyenek a "gyakorlataink", mit mondjak, nem veszítek túl sokat:( Amúgy nincs levelező.
Természetesen, ha újra be kell járni, akkor elfogadom, mint ahogy a járványhelyzet szabályait is elfogadom. Nem drámázok egyik verzió miatt sem.
Nem tartozom azok közé akik szeretik a sulit de azért nem játszom el a hattyú halálát hogyha be kell menni.
Nekem őszintén mindegy hogy digitális vagy normális oktatás folyik, megpróbálok alkalmazkodni a helyzethez, mert nem éri meg lázadozni, majd változik a helyzet magától.
Lehet az én felfogásom nem a legjobb, de legalább egy csomó stressztől megkímélem magam, így hogy egészséges arányban szarok az egészre.
Naivak vagytok. itt ez a járvány majd elmegy, de jön X másik
És arra ugyanúgy bezárás karantén távokt lesz a válasz.
A jövő diákjainak ez napi rutinjuk lesz.
Soha többet nem lesz visszatérés a kizárólagos jelenlétibe. Soha.
Ne legyünk már olyan naivak hogy lemegy ez a járvány és vége.
Soha többet nem lesz olyan mint volt.
A jövő diákjai megszokják majd hogy az iskolapad az év egy részében virtuális lesz.... és ez így is van jól.
7-es
Igen igen, és akik annyira szegények azok hogy oldják? Gondolom sehogy, kiesnek és majd felnőve segélyeken élnek...
Szerintem ez most egy jó alap arra, hogy lássák, miben kéne fejlődnie a digitális tanrendnek, hogy a későbbiekben alkalmazni lehessen majd évek múlva. Nem biztos, hogy aljalmazva lesz alapjáraton sok gyereknek szüksége van a szociális életre.
Vannak akiket kiközösítenek vagy messziről járnak be, nekik rossz lesz, de visszarázódbak, viszont azoknak, akik meg barátkoznak bent, azokbak jót tesz, hogy bejárnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!