Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Tanárként hogy telt/telik a...

Tanárként hogy telt/telik a nyári szabadságod?

Figyelt kérdés
Mivel töltötted ezt a pár hetet?

aug. 11. 11:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
36%

Kérdező: tudod, milyen területen érzi, hogy felzárkózás kell nekik? Egy dologban, úgy érzi, túl nehéz a pénztárcájuk... Nehogy azt hidd, hogy ő odateszi magát, s morálisan rendben van...

A gond az, hogy az ilyen tanárok, akik hajhászkodnak, még pofájuk van tükörbe nézni, és a markukat tartják a bónuszkiosztásnál...

aug. 11. 13:53
 12/17 anonim ***** válasza:
18%
Az olyan "tanárok" mint a kettes is bőven megérdemlik hogy c type dzsúdló egy 20cm-es késsel összeismertesse.
aug. 11. 15:26
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

Nyilván kellemesebben telik 50 nap, mint 20...

Mert a pedagnak 50 jár, a többi iskolai dolgozó meg jó, ha max 25 napot összekapar. Pedig ők is bőven dolgoznak! Valamit csak elértek a sok tüntikével :/

Csak aztán más dolgozón veri el állambácsi a port!

aug. 11. 17:02
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Egész nyáron kint voltam a családdal a telkünkön. Voltunk egy hetet a Balatonnál is. 21-én lesz az első napom, de rögtön megyek gólyatáborba 4 napra az új osztályommal.

Egyébként július 3-tól augusztus 20-ig vagyok szabadságon.

Nyáron online magántanítottam néhány pótvizsgázó gyereket.

aug. 11. 19:06
 15/17 anonim ***** válasza:

13

Nekünk akkor van szünet, amikor a diáknak is. Vagy mi legyen szerinted? Persze így is a nyár később kezdődik és hamarabb is ér véget mint nekik, a lezárások és felkészülés miatt.

aug. 13. 18:41
 16/17 anonim ***** válasza:
Én például még tanítok pluszban más suliban nyáron. :(
aug. 13. 18:42
 17/17 anonim ***** válasza:
Az egyik bátyámnak balatoni nyaralója van. Egy hetet ott töltöttünk. Ételt hűtőtáskában vittünk vagy magunk főztünk. Pannonhalmán, Szentendrén, Solymáron is kirándultunk. Nemcsak utazgatással, pihenéssel telt a vakáció. Bőven volt és van is még kerti munka. Magán órákat is adok.
aug. 21. 22:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!