Tanárként hogy telt/telik a nyári szabadságod?
Kérdező: tudod, milyen területen érzi, hogy felzárkózás kell nekik? Egy dologban, úgy érzi, túl nehéz a pénztárcájuk... Nehogy azt hidd, hogy ő odateszi magát, s morálisan rendben van...
A gond az, hogy az ilyen tanárok, akik hajhászkodnak, még pofájuk van tükörbe nézni, és a markukat tartják a bónuszkiosztásnál...
Nyilván kellemesebben telik 50 nap, mint 20...
Mert a pedagnak 50 jár, a többi iskolai dolgozó meg jó, ha max 25 napot összekapar. Pedig ők is bőven dolgoznak! Valamit csak elértek a sok tüntikével :/
Csak aztán más dolgozón veri el állambácsi a port!
Egész nyáron kint voltam a családdal a telkünkön. Voltunk egy hetet a Balatonnál is. 21-én lesz az első napom, de rögtön megyek gólyatáborba 4 napra az új osztályommal.
Egyébként július 3-tól augusztus 20-ig vagyok szabadságon.
Nyáron online magántanítottam néhány pótvizsgázó gyereket.
13
Nekünk akkor van szünet, amikor a diáknak is. Vagy mi legyen szerinted? Persze így is a nyár később kezdődik és hamarabb is ér véget mint nekik, a lezárások és felkészülés miatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!