Mit csinálhatnék hogy ne viseljem ilyen rosszul ahogy viselkedik?
Figyelt kérdés
Az 50 órámat töltöm. Nyári napköziben önkénteskedem. Egy 7.-es srácot próbálok felkészíteni töri pótvizsgára, de borzalmas amit leművel. Nem figyel rám, telefonozik, 5 percenként feláll, haza próbál kéreszkedni, hülyének nevez, bunkó velem. Nem csinál semmit, én olvasok, írok helyette. Próbáltam nem csinálni de akkor tényleg nem haladunk sehova mert ő aztán tényleg sz*rik bele. Az se lehet hogy jó, akkor bukjon meg, végig ülöm aztán jól van mert ha nem csinálunk semmit odajönnek a felügyelő "tanárok". Ő csak átakar menni a vizsgán, de tanulni nem akar semmit. 4 hete ez megy. Nagyon belefáradtam. Ma annyira bunkó volt velem hogy megsiratott konkrétan. Mivel otthon is hasonlóan viselkednek velem nagyon leterhel, nem érzem jól magam. Aludni nem tudok, félek mi lesz holnap mindig. Félek mit vág a fejemhez. Szép beszéd, sem ordibálás nem segít. Elcserélni nem tudom más diák melóssal mert én vagyok egyedül jó töris a 6 emberből. Már ott tartok hogy be sem járok lassan, pedig jó lenne még ezen a nyáron letudni. 17laug. 6. 10:59
11/17 A kérdező kommentje:
10-es nem voltam bent minden nap
Végül kiléptem a francba egyébként, jövőre megcsinálom a maradékot máshol, rájöttem hogy nem ér nekem annyit
aug. 10. 12:45
12/17 anonim válasza:
Milyen testápolót, dezodort és parfümöt használsz?
Sampon, tüsfürdő milyen?
13/17 A kérdező kommentje:
12-es hogy tessék?
aug. 10. 12:52
14/17 anonim válasza:
13, jól olvastad. Gondolkodom hogy váltok stílust, új illatot szeretnék, amire azt mondják hogy ez az ÉN illatom és kíváncsi vagyok egy huszas éveiben járó nő miket használ.
16/17 A kérdező kommentje:
17 vagyok- Ott áll a végén. És nagyon fura egy ilyen kérdés alatt ilyet kérdezni. Esetleg dobok egy privátot de... Furaa.
aug. 10. 19:15
17/17 anonim válasza:
16, köszi! A testpermetet m8ndenképp kipróbálom. Én egy különlegeset használok. Jaj meg láttam mályvacukor illatú kézkrémet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!