Osztálykirándulás alatt engedik majd, hogy telefonon meccset nézzek?
Megyünk Erdélybe osztálykirándulásra három napra. Holnap indulunk. Azonban nekem ez nagyon szrul jött ki abból a szempontból, hogy élek halok a fociért és pont az EB idejére lett be szervezve.
Ráadásul pont szerdán kora este lesz a német - magyar ami azért lesz rossz, mert pont ott körül érünk haza és akkor az elejéről fixen lemaradok mert bőrönd pakolás, meg még ott töketlenkedik majd mindenki.
Elegem van. Nézni akarom az összes meccset. Szerinted engedik majd, hogy telefonon nézzem? Én akár hegymászás közben is nézni fogom, tudok fél kézzel mászni, másik fél kezembe a telefon.
Vagy majd inkább ha nagyon nehéz a terep akkor megmondom, hogy nem érzem jól magam és a buszban maradok a sofőrrel és nézzem onnan a meccset.
Szerintetek erre lesz módom?
Maradj otthon a francba.
Nem kell túlbonyolítani.
Ha ennyire görcsösen fontos, akkor szerintem sem célszerű menni. Vagy kötelező program?
Esetleg a többi osztálytársadnak nincs kedve nézni? Akár még össze is beszélhettek sulitársakkal, osztályfőnökkel közösen, hogy nem lehetne-e hamarabb hazaindulni pl. 1 órával, hogy a meccsre hazaérjünk? Biztos van még más fiú osztálytársad is, akit érdekel az EB.
Én anno arra emlékszem, hogy a 2012-es EB esti meccseit ott néztük az osztálykiránduláson a kempingben lévő étkező TV-jén keresztül :D :D de rég volt már... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!