Melltarto nelkul ottalvos osztalykiirandulason gaz?
Figyelt kérdés
Az volt hogy az elso napon kiboritottam s vizem es tiszta viz lett a polom es atazott a melltartom is es en hulye 1et hoztam el.A vizes polot azt
Atvettem mert hoztam de melltartomat nem vettem fel vizesen igy beloktem a borondbe.Reggelinel nagyon meleg volt ezert poloba mentem le es osztalytarsaim lattak a mellbimbom.Szerintetek baromi gaz volt?megszaritani megprobaltam de nem sikerult
márc. 23. 22:44
1/10 anonim válasza:
Ugyan, dehogy gáz. A fiúknak volt egy jó napjuk. :-)
35 évvel ezelőtt senki nem hordott melltartót a póló alatt.
2/10 anonim válasza:
Erre vered pistike? Nem lőtték még fel a pizsit?
3/10 anonim válasza:
Javaslom jelenteni a rendszeresen ékezet és központozás nélkül, totálisan értelmetlen kérdéseket kiíró felhasználót. Aki feltételezhetően magának válaszol a kérdés kiírásának első pár percében egy másik profilról.
9/10 anonim válasza:
Ez szerintem is inkább kitalált. Márciusban azért igen mérsékelten jellemzőek az ilyen többnapos, ottalvós kirándulások. Szóval vagy kamu, vagy nem friss sztori már.
10/10 anonim válasza:
6: 1986-ban osztálykiránduláson egyetlen lány sem hordott melltartót. Na jó, egy, akinak már akkor hatalmasra nőtt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!