Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Milyen érzés problámás gyereke...

Milyen érzés problámás gyerekek iskolájába járni?

Figyelt kérdés
ma 11:07
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
Egy évet tanítottam egy nyolcadik kerületi gimnáziumban (tele volt problémás gyerekkel). Drog, alkohol, verekedés, kopás, rendőrségi ügyek.... Ha nem hagytam volna ott azt a sulit akkor már régen nem tanítanék. Átmentem matematikatanárként egy elitgimnáziumba és sokkal jobban érzem magam.
ma 11:11
 2/6 anonim ***** válasza:
49%
Hivatastudat nélkul az nem menne senkinek.
ma 11:40
 3/6 anonim ***** válasza:
63%
Nekem a világ összes pénze kevés lenne ott tanítani...
ma 11:50
 4/6 anonim ***** válasza:
64%
A lepontozo szerint menne bárkinek simán lazán problémás gyerekeket oktatni. Eszem megáll..
ma 12:03
 5/6 anonim ***** válasza:
47%

Pontosabban mit értesz a "problémás" szó alatt?

Mert lehet az neurológiailag eltérő gyerekektől egészen kb a sittesekig. S nagyon nem mindegy.

ma 12:15
 6/6 anonim ***** válasza:
74%

Egyik ismerősöm azt mondta, hogy az ország egyik legrosszabb középiskolájába járt.

Többnyire viselkedészavaros gyerekek vannak.

Az, hogy, az órán hangoskodnak, alapvető dolog, ha rájuk szólt még fel voltak lázadva.

Ha házit adott nekik( ne valami nehéz, hosszú időt igénylő dologra gondolj) lázadtak.

A gyerekek között sok az adhd-s, tehát eleve speciális oktatási intézménybe kellene őket járatni.

Vannak magatartászavarosak, pl ablakból dobálnak, köpködnek.

De volt olyan is, hogy a vonatállomáson beszólogattak a tanárnak.

Sokuk középiskolás létükre helyesen írni sem tudnak.

Szülőknek nem nagyon lehet szólni, mert megsértődnek.

ma 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!