Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Folyton a tanáromon jár az...

Folyton a tanáromon jár az eszem. Normális ez így?

Figyelt kérdés
Folyamatosan arra a bizonyos tanárra gondolok. Amióta ő tanítja nekünk azt a tantárgyat azóta megszerettem azt. Minden órán rendesen figyelek, és órákon kívül is csak azt várom hogy mikor lesz vele óránk. A személyiségébe teljesen 'belzúgtam'. Néha azt érzem hogy ha velem egykorú lenne akkor biztosan megpróbálnék összejönni vele... Szerintetek normális ilyet érezni egy nálad jóval idősebb tanár iránt?

ma 17:04
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Ezen sokan átesnek, majd elmúlik. Csak maradjon plátói szinten természetesen, nyugodtan rajonghatsz érte titokban. Ne mutasd ki. Éld az életed ahogy eddig is, barátkozz a kortársaiddal, stb.
ma 17:16
 2/9 anonim ***** válasza:
75%

Általánosban ilyen volt a biológia tanárom.Nagyon szerettem és ő is engem, szinte mint a gyerekét.

Gimiben pedig a matektanárnő volt a kedvencem. Imádtam a matekot,pedig addig nem volt a szívem közepén a tárgy :)

Ugyan társként nem tudtam volna őket elképzelni, viszont a személyiségük eredménye az lett, hogy mindkét tárgyat elvégeztem és tanári végzettséget szereztem. Mikor aztán már én is tanítottam, észrevettem hasonlót több diákomon is, mármint az érdeklődés fokozódását,szorgalmat, plusz teljesítményt. :)

Már nem tanítok, de ha találkozom velük, szinte a nyakamba ugranak az utcán :)

F

ma 17:18
 3/9 anonim ***** válasza:
45%
nem tetted véletlenül már fel ezt a kérdést?
ma 17:40
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Na mégis mit tegyél? Menj rá!
ma 17:54
 5/9 A kérdező kommentje:

#1 A 'Ne mutasd ki.'-t azt hogy érted?

#3 Ez az első kérdésem itt az oldalon, szóval én nem tettem ki, de ettől függetlenül lehet hogy valaki már kérdezett hasonlót.

ma 17:57
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezen a legtöbben átestünk, nyugi :)
ma 19:30
 7/9 anonim ***** válasza:
ma 20:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Ezen tényleg szinte mindenki átesik, ne aggódj emiatt. Tinis rajongást érzel iránta, majd magától elmúlik, és úgyis megismersz egy korban hozzád illő fiút.
ma 20:52
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Remélem tényleg találok majd valakit akivel egy korosztályban vagyunk, addig pedig próbálok egy kicsit kevesebbet gondolni a tanáromra:)
ma 21:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!