Osztálykirándulás alatt engedik majd, hogy telefonon meccset nézzek?
Megyünk Erdélybe osztálykirándulásra három napra. Holnap indulunk. Azonban nekem ez nagyon szrul jött ki abból a szempontból, hogy élek halok a fociért és pont az EB idejére lett be szervezve.
Ráadásul pont szerdán kora este lesz a német - magyar ami azért lesz rossz, mert pont ott körül érünk haza és akkor az elejéről fixen lemaradok mert bőrönd pakolás, meg még ott töketlenkedik majd mindenki.
Elegem van. Nézni akarom az összes meccset. Szerinted engedik majd, hogy telefonon nézzem? Én akár hegymászás közben is nézni fogom, tudok fél kézzel mászni, másik fél kezembe a telefon.
Vagy majd inkább ha nagyon nehéz a terep akkor megmondom, hogy nem érzem jól magam és a buszban maradok a sofőrrel és nézzem onnan a meccset.
Szerintetek erre lesz módom?
#1 Gondolkodtam ezen de anyáék biztos agyon ütnének ha már most "bajom" lenne. Alig várják, hogy elhúzzak itthonról és legyen nyugodt 3 napjuk.
#2 Nyilván vissza lehet de az úgy nem izgalmas, élőben jó egyrészt. Másrészt meg az algoritmus mindenhol bedobálja a focis dolgokat, így amint kinyitnám a telefont tudnám az eredményt is. Abban meg semmi varázs nincs már úgy.
Annak sincs sok értelme, hogy elmész kirándulni, majd kivonod magad a programokból és órákon át meccset nézel. Nem fog semmi történni, ha kihagysz néhány focimeccset az életben, az lesz máskor is. A kirándulás, az együtt töltött idő és élmények szerzése most van, minden más megvár otthon.
"Én akár hegymászás közben is nézni fogom, tudok fél kézzel mászni, másik fél kezembe a telefon."
Az ilyen gondolatok miatt maradj inkább otthon. Ha már hasznára nem vagy a társaságnak, terhére se legyél, ha hülyeségeket csinálsz.
"Annak sincs sok értelme, hogy elmész kirándulni, majd kivonod magad a programokból és órákon át meccset nézel."
Gondolom a kirándulás "kötelező", a szülők kötelezik rá, akkor is, ha ő nem élvezi. Bele lett kényszerítve ebbe a helyzetbe.
"Nem fog semmi történni, ha kihagysz néhány focimeccset az életben, az lesz máskor is"
Nem lesz semmi, de ő ezt szereti, ezt élvezi, ezt akarja. Miért csinálná azt, amit mások akarnak, hogy csináljon, ami valszeg sokkal szarabb?
"A kirándulás, az együtt töltött idő és élmények szerzése most van, minden más megvár otthon."
Szerintem nem annyira élvezi a többiekkel töltött időt, a foci jobban érdekli. De igen, érdemes kiélvezni a tiszta levegőt, a kirándulást, az embereket, ha lehet, és ez jobb időtöltés, mint focit nézni. De van, hogy túl szar az osztály, hogy az ember tudja élvezni, és inkább túléli, nekem sok ilyen volt.
"Én akár hegymászás közben is nézni fogom, tudok fél kézzel mászni, másik fél kezembe a telefon."
Ezt én sem javaslom... Kockázatos. Kapcsold ki inkább az értesítéseket, és majd megnézed. A buszon meg azt csinálsz amit akarsz. Bele kényszerítettek egy kirándulásba, te a focitól érzed jól magad, a te telefonod, azt nézel rajta amit akarsz. Nem kérdezték meg, neked mikor jó, akarsz e jönni, csak menned kell, akkor viseljék el ők is a következményét ennek, hogy valaki nem szívesen megy.
Szóval szerintem végig nyugodtan nézd, csak ha hegyet mászol, tehát cselekedni kell, nem szabad a kezed, akkor engedd el.
"ha hegyet mászol, tehát cselekedni kell, nem szabad a kezed, akkor engedd el."
A hegyet vagy a telefont?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!