Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Van annál megalázóbb ha a...

Van annál megalázóbb ha a tanár utánad jön a mosdóba??

Figyelt kérdés

Ki kellett mennem a mosdóba órán, nem is volt gond kiengedett a tanár. Nem volt semmi dolgozat vagy számon kérés. Eltelik egy 3-4 perc és azt hallom egyszer csak valaki bejön a mosdóba és kérdezi, hogy "xy (=én) merre vagy már?" (A tanárnő volt.). Nagyon kellemetlenül éreztem magam csak annyit válaszoltam "Már is megyek". Erre már nem jött válasz valószínű visszament.

Óra után meg odajött és magyarázta hogy ezt legközelebb szünetben...

18/l

jún. 13. 08:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
61%

Persze, hogy van:

- bemondják a rádióban

- csatárláncban kezdenek el keresni

- megvárják a fülke előtt, míg befejezed

- ellenőrzik a fülkét, hogy mit csináltál ott

- kézen fogva kísérnek vissza a terembe

- te leszel a felemlegetett negatív példa, hogyan kell helyesen vécére járni

- ez a sztori lesz az iskolai évkönyvben a nevednél

Nem is folytatom, mert kezd a fantázia elszabadulni.

jún. 13. 08:42
 2/14 anonim ***** válasza:
75%

Nagyon gàz. Egyfelől 18 évesen felnőtt ember vagy. Màsfelől szàmonkérés se volt. Tanàrnő kicsit kontroll màniàs.

Egyetemen első félév mindig azzal telik hogy 18-21 éves felnőtt emberekből kell kinevelni hogy nem kell jelentkezni hogy megkérdezzék kimehetnek-e mosdóba. Nevetséges hogy a középiskolàs felnőtt embereket kisgyerekként kezeljük, de elvàrjuk tőlük hogy felnőttként viselkedjenek és vàllaljanak felelősséget. Vagy ez vagy az.

Ne aggódj. Hamarosan szabadulsz. Kicsit még bírd ki.

jún. 13. 08:44
 3/14 Kései Sirató ***** válasza:
31%

Dolgozatírás közben mentél ki?

Ha nem, akkor csak azt ellenőrizte, hogy cigizel-e, ami ugye tilos.

Néha van ilyen, nálunk is volt.

jún. 13. 08:45
 4/14 anonim ***** válasza:
64%

Úgyis mindneki cigizik. emlékszem, anno az osztályfőnökünk milyen büszke volt ránk, hogy senki sem cigizik, csak 1 csaj, akinek nehezek a családi körülményei.

valójában rajtam kívül volt talán még 1 ember, aki nem cigizett

jún. 13. 08:52
 5/14 anonim ***** válasza:
59%
Egyszer velem is volt ilyen. Ment a hasam. Bejött, és fujjogott, átkozódott majd kiment. Akkoriba szarul éreztem magam miatta és nem is mertem a suliban wczni. Inkább haza lógtam ha nagyon kellett.
jún. 13. 09:16
 6/14 anonim ***** válasza:
68%

- Bemegy a WC-be

- Csodàlkozik hogy cigaretta szag helyett WC szag van

Tanàr logika....

jún. 13. 09:21
 7/14 anonim ***** válasza:
33%
Mit gondolt, mit csinálsz??? Lövöd magad???
jún. 13. 09:40
 8/14 anonim ***** válasza:
64%
Persze, rengeteg dolog. Pl ha anyukád megy utánad egy csomag nedves papírtörlővel.
jún. 13. 10:17
 9/14 anonim ***** válasza:
47%
Főnököm egyszer nem várta meg még kiszarom magam, egy szakmai dolgot beszéltünk meg. Férfiak lévén nem csináltunk ebből ügyet. A te eseted viszont elég durva, ez gyakorlatilag kimeríti a zaklatás fogalmát.
jún. 13. 10:24
 10/14 anonim ***** válasza:
47%
Nyugi, valszeg csak kitalált kérdés. 8 óra 37 perckor kizárt, hogy erről az iskolából órán ilyen hosszú kérdést írjon ki...
jún. 13. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!