Hagynátok ezeket az állandó beszólogatásokat?
Figyelt kérdés
Elsős a fiam, elég eleven gyerek az igaz. Kb. mindennap mikor megyek érte és az osztályfőnöke van velük napközibe állandóan szól valamit. Pl mondja a fiam jött anya, erre a tanító mondja jobb is már, meg épp ideje. Meg mondja, hogy vigyek ragasztót, mert be kell tapasztani a gyerek száját, mert folyton beszél. Mindig pofázik valamit, már gyomorideggel megyek érte iskolában, hogy megint mit mond. Rendben van ha úgy látja írja be a fekete pontot neki vagy amit kell és kész, de mindig panaszkodik vagy bunkóskodik valamit.#Tanár, tanító, iskola,
jún. 4. 19:58
1/23 anonim válasza:
Kérdezz rá, hogy viselkedik pontosan a suliba. Sokszor van olyan hogy a szülő nem tudja mit csinál a gyereke az iskolában. De ettől függetlenül nem kellene ilyeneket beszologatnia egy kisgyerekre.
2/23 A kérdező kommentje:
Az a baja, hogy sokat beszél, órán is rá kell szólni, hogy csendben legyen. De gondolom ez első osztályban még nem akkora tragédia, mivel én felsőben tanítok és még ott is rájuk kell szólni néha.
jún. 4. 20:06
3/23 anonim válasza:
Hát biztosan élvezet lehet a többi gyereknek, amikor a tiéd miatt nem tud figyelni az órán. De igen ez probléma!
4/23 anonim válasza:
Attól még utolsó, nem kell tapló parasztnak lenni, főleg nem egy tanítónak!!
5/23 anonim válasza:
Beszélj az osztályfönökével. Kérdezd meg mi a probléma. Aztán beszélgess a gyerekkel is. Amúgy van aki megtanulja hogy csendben kell maradni, van aki soha. Volt középiskolába egy osztálytársam, ő is fiú volt, sosem vette észre ha beszélt, milliószor szóltak már rá. Pedig már elmúl akkoriban 15-16. Az én osztályfönököm is mindig kivolt rá akkoriban. Mindig kettes volt a magatartása. Azóta 12 év telt el, de erre emlékszem.
6/23 anonim válasza:
Te honnan tudod, mit áll ki egész nap az a tanító egy (vagy több) olyan gyerek miatt, akiket egész álló nap fegyelmezni kell, és semmi hatása nincs?
7/23 anonim válasza:
Ugyanabban az iskolában tanítasz? Kolléganő? Vagy másik iskola?
Ha te is pedagógus vagy, csak szót tudtok érteni. Lassan év vége van, most kezdődtek ezek a gondok vagy egész évben ez ment? Mert ha most, lehet a tanító néni fáradt már, én is pedagógus vagyok, sokan nagyon kimerülnek tanév végére. Mindenesetre nem szép, ha így beszél a gyerekről. Engem is fáraszt az olyan gyerek aki az átlagtól is beszédesebb de ezt véletlenül sem éreztetem velük. Beszélgess el a kisfiaddal, ő hogyan éli ezt meg. Én arra lennék kíváncsi, hogy szereti-e a tanító nénit, vagy esetleg azt érzi, hogy pikkel rá, túl sokszor szól rá, ilyesmi.
8/23 A kérdező kommentje:
Sajnos kolléganő, ezért is nem mertem még szólni semmit. Én is fáradt vagyok már mégse alázok meg senkit. Egyáltalán nem szereti a tanítónőt se ő se a többi gyerek, mert csak kiabál mindenért.
jún. 4. 20:52
9/23 A kérdező kommentje:
Nekem sincs egy olyan órám se, hogy legalább egy gyerekre ne kéne rá szólnom, hogy figyeljen meg csendben legyen, pedig én felsőben tanítok. Eszembe sem jutna ezért a szülőnek mondani, hogy ragassza be a gyerek száját vagy hasonló megalázó dolgokat.
jún. 4. 20:55
10/23 A kérdező kommentje:
Többi kolléganőtől is hallottam már, hogy sokszor amúgy is megalázza a gyerekeket. Én egy éve tanítok itt, így nem nagyon ismerem még. Egy vén lány, se férje se gyereke. Nem akarom ez miatt leírni, de akinek nincs gyereke nem érzi át igazán ezeket a dolgokat.
jún. 4. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!