Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Holnap különmbözeti vizsgázok...

Holnap különmbözeti vizsgázok németből, hiába tanultam sokat. 2 mondatnál többet még nem tudok kivülről. Bent lesz a bizottság is, nem a tanár lesz. Nagyon félek. Mit csináljak, hogy mindenképpen át menjek? Ez nem babra megy azt tudom.

Figyelt kérdés
Tanulási nehézségem van az a baj, évet meg nem akarok ismételni, és a nyarat sem akarom tanulással tölteni. Német szöveget kellett megtanulnom sokat.

jún. 3. 12:46
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
63%

Ha 2 mondatnál többet nem tudsz, sok jóra ne számíts.

Bemagolni se tudtad a szövegeket?

jún. 3. 13:12
 2/18 anonim ***** válasza:
53%
Ez bizony kevés..(fogja mondani az elnök)
jún. 3. 13:30
 3/18 A kérdező kommentje:
Nem tudtam sajnos bemagolni, nem marad meg az a sok.
jún. 3. 13:32
 4/18 anonim ***** válasza:
75%
Mondjuk én nem tudom, hogy annak mégis mi értelme, hogy betanulni kell szövegeket, mint valami verset. Német tudás 0, csak szavalsz.
jún. 3. 14:59
 5/18 anonim ***** válasza:

Na ez a gond a mai nyelvtanulással. Annak hogy bemagolod a dolgokat nem tanulsz meg egy nyelvet. Az lenne a lényeg, hogy megtanulsz pár kifejezést, szót és azokkal el tudod mondani azt, amit a émáról tudsz vagy gondolsz.

Ha belegondolsz, amikor egyszer úgy dönt valaki sem úgy megy németországba hogy felmondja a betanlt szövegeket mint az Anyám tyúkját, hanema tanult szókinccsel kommuniál.

Nem tudom mi a téma, de próbáld meg saját magad megfogalazni azt amit tudsz. Ha van pár szó ami nem ugrik be azt szótárazd ki.

A magolásnak az egyik hátránya még hogy ha a vizsgán hirtelen kiesik egy mondat a fejedből, borul az egész....

jún. 3. 18:13
 6/18 anonim ***** válasza:
Hogy ment?
jún. 4. 10:30
 7/18 anonim ***** válasza:

Én nem rosszból írtam neki a bemagolást. Nyilván nem ezzel a módszerrel fog nyelvvizsgázni. Csak gondoltam a semminél jobb, hátha átcsúszik egy kettessel... Neki most az a célja.

Majd ird meg kérdező mi volt.

jún. 4. 10:37
 8/18 A kérdező kommentje:
Majd megírom, de a vizsgám csak délután lesz, esti suliba járok. Nagyon izgulok):
jún. 4. 11:03
 9/18 anonim ***** válasza:
Hajrá!!
jún. 4. 11:32
 10/18 anonim ***** válasza:
Sok sikert! Menni fog!
jún. 4. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!