Holnap különmbözeti vizsgázok németből, hiába tanultam sokat. 2 mondatnál többet még nem tudok kivülről. Bent lesz a bizottság is, nem a tanár lesz. Nagyon félek. Mit csináljak, hogy mindenképpen át menjek? Ez nem babra megy azt tudom.
Ha 2 mondatnál többet nem tudsz, sok jóra ne számíts.
Bemagolni se tudtad a szövegeket?
Na ez a gond a mai nyelvtanulással. Annak hogy bemagolod a dolgokat nem tanulsz meg egy nyelvet. Az lenne a lényeg, hogy megtanulsz pár kifejezést, szót és azokkal el tudod mondani azt, amit a émáról tudsz vagy gondolsz.
Ha belegondolsz, amikor egyszer úgy dönt valaki sem úgy megy németországba hogy felmondja a betanlt szövegeket mint az Anyám tyúkját, hanema tanult szókinccsel kommuniál.
Nem tudom mi a téma, de próbáld meg saját magad megfogalazni azt amit tudsz. Ha van pár szó ami nem ugrik be azt szótárazd ki.
A magolásnak az egyik hátránya még hogy ha a vizsgán hirtelen kiesik egy mondat a fejedből, borul az egész....
Én nem rosszból írtam neki a bemagolást. Nyilván nem ezzel a módszerrel fog nyelvvizsgázni. Csak gondoltam a semminél jobb, hátha átcsúszik egy kettessel... Neki most az a célja.
Majd ird meg kérdező mi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!