Holnap különmbözeti vizsgázok németből, hiába tanultam sokat. 2 mondatnál többet még nem tudok kivülről. Bent lesz a bizottság is, nem a tanár lesz. Nagyon félek. Mit csináljak, hogy mindenképpen át menjek? Ez nem babra megy azt tudom.
Figyelt kérdés
Tanulási nehézségem van az a baj, évet meg nem akarok ismételni, és a nyarat sem akarom tanulással tölteni. Német szöveget kellett megtanulnom sokat.2024. jún. 3. 12:46
12/18 A kérdező kommentje:
Kettessel átengedtek(:
2024. jún. 6. 18:48
13/18 anonim válasza:
Sajnálom. :( Mikor ismétled? Szeptemberben tudod? Vagy majd télen?
14/18 A kérdező kommentje:
Át mentem kettessel nem kell ismételnem. Sikerült.
2024. jún. 6. 18:54
15/18 anonim válasza:
Hát de egyetemi felvételihez kell ez a jegy. Az osztályzatok is pontokat érne, nem mindegy, hogy ettesed van vagy ötösöd.
16/18 anonim válasza:
Juhuu grat! :D
#13: Azon izgult a kérdező, hogy egyáltalán átmegy-e a vizsgán. Szerinted akkor most indulni fog az ötösért? Örülj, hogy sikerült neki.
17/18 anonim válasza:
16, én konkrétan leszarom hogy egy random felhasználó hányast kap a különbözetin. Csak szóltam, hogy ha ezt így hagyja, rohadtul kitol magával amikor meg az egyetemre, ahol a jegyeket is nézik. De majd ha leérettségizel és mész egyetemre, te is tudni fogod.
18/18 anonim válasza:
Hát lassan 30 évesen pár éve túl vagyok az érettségin és az egyetemen, de köszi a kioktatást. ;)
Azt se tudod hanyadikos, de ez a kettes jegy befolyásolni fogja az egész életét. Jaj hagyjuk már...
Én a matekkal szenvedtem egész suli alatt, örültem ha megvan a hármas. Mit befolyásolt az egyetemen ez? A nagy büdös semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!