Minden figyelmeztetés nélkül letiltott a Facebook, és nem tudok eljutni az ún. Ellenőrző Bizottsághoz. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Figyelmeztetéseim nincsenek, és igyekszem minél udvariasabb lenni. Semmiről sem tudok, amivel bárkit megsértettem volna. Mivel figyelmeztetésem nincsen, ezért nincs kapaszkodó, hogy mire hivatkozzam. Mit lehet csinálni? Én egy könyv adok-veszek csoport tagja vagyok (voltam) és a könyveladás a nyugdíjamat egészíti ki. Nekem ez egy rossz viccnek tűnik, vagy valaki ki akar velem szúrni.2022. júl. 25. 00:45
1/5 anonim válasza:
Szerintem senki nem akar veled kiszúrni.
A Facebook (most már meta) digitális megfigyelést, diktatúrát stb vezetett be.
szerintem a negatívnak látszó dolog miatt inkább örülj.
A facebook amúgy is egy mocskos fertő, és annál jobban az lesz.
2/5 anonim válasza:
Első vagyok.
#2 jó kis "nép" "köztársasági" szerveren legyenek az adataink mi?
Bár mindegy, az amcsi se jobb, sőt, a kettő tulajdonképpen ugyanaz.
3/5 anonim válasza:
Ilyen alapon a Vkontaktra is lehet jelentkezni.
4/5 anonim válasza:
alap hogy le kell xarni a faszbookot.
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!