Mi a véleményetek a Georgia állambeli kőtáblákról, amik elvileg útmutatók a jövő társadalmának?
Olvastam róla, képet is láttam róla. Fenyegetőnek tartom, mert okkal került oda. Vannak olyan pontjai, amikkel egyet lehet érteni.
Én javaslom utánanézni, az egérparadicsom kísérletnek, ez a baj itt is, nem a túlnépesedés.
1. Tartsd az emberiség lélekszámát 500 millió alatt, a természettel állandó egyensúlyban
2. Bölcsen irányítsd a szaporodást az állóképesség és a sokszínűség javításával
3. Egyesítsd az emberiséget egy élő, új nyelv segítségével
4. Urald józan értelemmel a szenvedélyt, a hitet, a hagyományt és minden más dolgot
5. Óvd az embereket és a nemzeteket igazságos törvényekkel és bíróságokkal
6. Engedd, hogy a nemzetek belügyeiket saját maguk intézzék, míg külső vitáik fölött egy világbíróság ítélkezzen
7. Kerüld az álnok törvényeket és a haszontalan hivatalnokokat
8. A személyes jogok és társadalmi kötelezettségek között tarts egyensúlyt
9. Értékeld az igazságot, a szépséget, a szeretetet, s törekedj a végtelennel való összhangra
10. Ne légy a Föld rákfenéje, hagyj teret a természetnek, hagyj teret a természetnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!