Én emlékszem, gimiben örültem nagyon, de egyetemen mindig szomorú voltam. Mindenki minél hamarabb túl akart lenni a vizsgaidőszakon, június végen már alig volt valaki aki vizsgázni ment, aztán eltűnt mindenki és semmi kommunikációm nem volt senkivel. Én nem utazgathattam szóval otthon ücsörögtem. Akinek írtam az nyaralt, nem ért rá. Mindig alig vártam az augusztus közepét, amikor feléledt az egyetemi Facebook csoport a közelgő tárgyfelvétel miatt és elketdtek nekem írni a csoporttársak.
Más is van úgy gimiben vagy egyetemen, aki úgy van a nyárral, ahogy én voltam?
Egyetemen (most) és 5.-8. osztályban örültem/örülök a nyári szünetnek, gimiben és alsóban meg nagyon nem vártam.
2024. jún. 8. 21:57
12/15 anonim válasza:
Nem is viselem jól a meleget, illetve ami miatt nagyon, de nagyon nem várom, az a fiatalok hangoskodása, randalírozása. Az ablakunk alatt van pár méterre egy pad, ami elég kedvelt összeröffenő hely, és rendszeresen oda gyűlnek az emberek, hangoskodnak, zenét bömböltetnek, szerteszét dobálják a szemetüket, és még sorolhatnám. Ha egy picit is kezd jó idő lenni, már rögtön megjelennek. Pedig nem ez az egyedüli pad a környéken... És szólni sem lehet nekik, mert még ők háborodnak fel.
2024. jún. 8. 22:40
13/15 anonim válasza:
Azért úgy kiváncsi lennék, hogy akik le pontozzák a válaszokat, azok azért csinálják, mert erre izgulnak? :D úgy látom ez egy fajta fusztráció kiélés. :D
2024. jún. 9. 07:16
14/15 anonim válasza:
Általános iskolába meg gimibe nem szerettem járni, ott nagyon vártam.
Most egyetemistaként azt kell mondjam, hogy amúgy szeretek egyetemre járni de még így is örülök neki. Persze azért augusztus közepe vége felé már kezd hiányozni.
2024. jún. 9. 09:31
15/15 anonim válasza:
13 Szerintem azért csinálják, mert ők a nagypofájú neveletlen kölykök, akik magukra ismertek, és fáj az igazság. Én is utálom a nyári szünetet, pedig se diák, se tanár nem vagyok. De rühellem, hogy mindig mindenhol gyerekek/tinik vannak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!