Miért olyan rossz mostanában középiskolaba járni?
A lányom gimis, kilencedikes. De annyira utál már iskolába járni, tökre fáj a szívem érte.
Van egy két kavaros, rosszindulatú lány az osztályban, akiknek az a szórakozásuk, h kibeszelik (csúnyan) a többieket.
Mivel kis kettes klikkek vannak, így nincs egy erős közösség, hogy összefogva beolvassanak ennek a két - három lánynak.
Ráadásul sokszor van több napos osztályprogam, a lányomnak már hetekkel előtte gyomorgorcse van ezektől az alkalmaktol.
Már egy csomószor kikertem, többet már nem akarom, mert feltűnő...
Szülőkent mit kéne tennem? Vagy semmit? Elég nagyok oldják meg? Csak olyan rossz látni, hogy rosszkedvűen jön haza sokszor.
Szerintem régen is volt ilyen.
Egy osztály vagy suliváltás segítene.
Barátnőim szerint hagyni kéne. Majd elrendezik. Szerinte.
Ha belegondolok, én se stetettem a gimit, de anyámék erről soha nem tudtak semmit. De ha tudtak volna, se hiszem, hogy helyettem csináltak volna bármit. (nem volt másik suli a környékünkön).
A húgom bezzeg mázlista volt, mindig jó osztályba járt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!