Másnak is van ilyen pocsék osztályfőnöke?
Az osztályfőnököm egy nagy nulla, mintha nem is létezne, alig foglalkozik az oszályával, a heti egy osztályfőnöki órán kívül szinte sosem látni, azon az egy órán is alig beszél tíz percet, a többit eltelefonozza. A nevünkön kívül semmit sem tud rólunk, nem is nagyon érdekeljük. Az iskolából csak nekünk van ilyen béna osztályfőnökünk, ami furcsa, mert egy jó hírnevű középiskolába járok.
Másoknak is van ilyen pocsék osztályfőnöke?
Az öcsémnek rosszabb volt általánosban, konkrétan mást sem hallottak tőle, csak hogy nagy nullák, és egyikük sem fogja semmire vinni az "életben".
Amúgy három típusú tanár létezik, a tiéd pont a tengely közepén van. Hidd el, lehetne rosszabb is. Az a lényeg, hogy maradj motivált a tanulást és az előrehaladást illetően osztályfőnöki bátorítás nélkül is.
Egyik kollégám szokta mondani a diákoknak, hogy "ennyi pénzért ennyi jár".
Üdv, egy tanár.
Igen másnak is ilyen.....
Már váltottam iskolát osztályfőnök miatt...
Amúgy én voltam a legjobb tanuló az osztályban, mégis cseaztetett.
*csesztetett.
(félreütöttem, már este van)
nekunk is egy s...fej,pancser volt,1-2 kedvence volt es aki nem dolt be neki meg nem nyalizott,mert pasi azt csesztette
kis ember nagy egoval
allandoan politizalt,alkoholrol beszelt
meg le is akart itatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!