Van olyan akinek nagyon rosszak voltak a középiskolás évei? (főleg az utolsó)
A mindent Neked kell megcsinálni, mit jelent? Hogy a tanárok konkrétan Téged kérnek meg vagy senki sem vállalja, így Te teszed?
Azt tudom javasolni, hogy ignoráld a feladataidat. láss el annyit, amennyit szeretnél, a többit hagyd. Ha a tanár számonkéri rajtad, hogy miért nem végezted el, elmondhatod, hogy mert nem akadt, aki segítsen és hiába kérsz mást, nem nyújtanak segítő kezet.
Ha konkrétan semmire nem voltál felkérve és mindent bevállaltál, nem hiszem, hogy számon fogják kérni.
Mindig téged bántanak, gúnyolnak. Szeretik, hogy Te önfeláűldozóan intézed az osztály dolgait a sértésekkel együtt is és általában a leggyengébb láncszemet pécézik ki. Ha bármilyen reakciót váltanak ki a bántással másból az egy visszajelzés nekik, hogy vihetik tovább, van akire hatással vannak.
Én annyit tudok javasolni, hogy a szalagavató, osztálypénz, stb-t ne intézd. Kicsit maradj ki a dolgokból, mert némi tehertől megkíméled magad. Azt a fél évet bírd ki valahogy.
Én az osztály strébere voltam, nem igazán kedveltek a társaim, de én ki is vívtam az ellenszenvüket. Meghúztam magam érettségiig aztán egyetemen kezdtem tiszta lappal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!