Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Egyik osztálytárs baratnőm...

Egyik osztálytárs baratnőm miért csinalja ezt, miért viselkedik ilyen furán?

Figyelt kérdés

Most pár napot nálam van, mert felújítás van náluk, ezért hozzánk költözött. Én úgy szoktam suliba menni, hogy kb. negyed órával csöngő előtt. Na most ugye együtt megyünk hogy nálunk lakik és azt kérte menjünk fél órával mindig előbb. Mondtam oké nekem nem gond.

Így jártunk egész múlt héten suliba, de azt tapasztaltam kicsit feszült volt az odaúton, meg siettetett. Nyilván én nem annyira siettem mert bőven időbe voltunk. 10 perc gyalog, 10 perc busz az út nagyjából. Aztán pénteken volt még egy furi hogy kint össze találkoztunk ismerősökkel más osztályból és mivel volt időnk kint megálltunk beszélgetni. Barátnőm is maradt de tök szótlan volt, majd 1-2 perc múlva azt mondta ő most bemegy. Ezt is furcsálltam.

Felmentem nem volt a teremben. Csak a cuccai. De többi napokon is mikor együtt mentünk fel én lementem büfébe és mire visszamentem volt hogy nem volt ott. Tehát így furi meg durci gondterhelt volt sokszor pedig alapból nem ilyen. Máskor reggelente is jól elvagyunk. Aztán első óra után azt vettem észre mindig felszabadult.

Nem tudom ez mi miatt lehet, de érdekes. Neki nem hoztam fel, mert nem akarok vele vitába keveredni, könnyen sértődös tipus.

17/L

máj. 20. 19:04
 1/2 anonim ***** válasza:
83%

2 tippem van.

Az egyik, ami nekem is volt, hogy tetszik neki egy tanár. Nekem is volt aki egy bizonyos időszakaszban mindig ugyanazon a napon elhaladt azon a részen ahova beültem és köszöntünk és, ha egyedül voltam, beszélgettünk. Én meg mindig ugyanakkor odaültem és vártam, hogy jöjjön. Egyrészt utáltam, ha feltartottak, másrészt meg sokszor odaült egy ismerős, mert azt hitte, magányos vagyok és hogy szórakoztasson és ezt nem szerettem, mert akkor nem beszélt velem a tanár.

A másik, hogy mivel vendégségben van, nem meri elintézni a nagydolgát és korábban beérve a suliba még üresek a wc-k.

Bár nem tudom, én aminap jártam egy gimbáziumban, mint vendég, csak egy pillanatra szaladtam be a lánymosdóba a csaphoz, felfordult a gyomrom, olyan büdös volt. Nem tudom van akinek ilyen helyen gusztusosabb intézni a dolgát.

máj. 21. 17:49
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Huh, a tanáros helyzet ismerős így több év elteltével is 😅 de nem biztos, hogy tanárról van szó, lehet egy sima diák is.
máj. 26. 14:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!