Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Az iskola mit tehet ha ma...

Az iskola mit tehet ha ma utolsó tan napomon végzősként nem mentem be? tanár azt mondja lenne 6 hiányzott órám de mivel a hiányásokat már kedden lezárták így még ez se lesz, már nincs hova beírni a mulasztott órákat

Figyelt kérdés

Kedden volt az osztályozó értekezlet amikor is az utolsó, 12. oszt év végi eredményeket rögzítték. A hiányzási adatokat szintén kedden, a keddi adatokkal lezárták.

így az én mai be nem menetelem kb senkit se érdekel még csak be se lesz írva sehova.

de ha be is lenne írva lenne 6 hiányzott órám amit mellesleg 8 napon belül jogom van leigazolni (de nem fogom). és akkor mi lenne-semmi.

akkor ez ennyi?

2024. máj. 2. 15:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

9, de mi van ha valakinek meg pont van ilyen kérdése és aktuális neki?

Nekem is volt hogy felmerült egy kérdésem és tökre örültem, hogy pár éve megkérdezték a Gyakorin. Aztan az egész kommentszekció trollkodásból allt en meg ideges voltam.

2024. máj. 2. 17:29
 12/17 anonim ***** válasza:

#11: 2015 óta napi szinten trollkodik, több száz fiókját tiltották már. Kívülről fújja itt egy tucat ember a stílusát, a témáit, és össze lehet vetni a több száz ugyanilyen kérdésével.

Te sem nézted meg, hiszen ha végigolvasod a linkelt kérdéseket, akkor látni fogod hogy ugyanaz írta ki, és mindegyik már tiltott fiókból történt. Így hiába írja le valaki, hogy ez megint az alapítványi iskolás troll és feleslegesen írsz komoly választ, ha ignorálod az egészet. Aztán egy kis idő múlva visszanézel a kérdésre (ha még nem törölték), és ez alatt is ki lesz írva, hogy tiltották, téged pedig hülyére vettek.

2024. máj. 2. 17:37
 13/17 anonim ***** válasza:

12: redditre is áttért ráadásul :S

Én ennek ellenére konzekvensen megválaszolom a kérdéseit, ha szembejön velem. Épp azért, amit 11-es is írt. Valakinek még lehet hasznos, attól, hogy haszontalan ember tette fel.

2024. máj. 2. 17:50
 14/17 anonim ***** válasza:

"Kedden volt az osztályozó értekezlet amikor is az utolsó, 12. oszt év végi eredményeket rögzítték. A hiányzási adatokat szintén kedden, a keddi adatokkal lezárták."

Mivel KRETA alapján zárják a hivatalos hiányzási statisztikáidat ezért simán bekerülhetett a bizonyítványodba a 6 db igazolatlan. A megírt bizonyítványban simán lehet helyesbíteni. Ennek számodra nincs nagy jelentősége, ha nem érted el a 30 órát. Ezek után az érettségid esetén ha mondjuk 1 pont hiányzik a jobb jegyért, nem nagyon fognak segíteni.

Bár azt is el tudom képzelni a tanáraidról, hogy inkább megszabadulnak tőled, mintsem vesződjenek veled. Kapsz egy kegyelemkettest mindenből aztán mehetsz utadra.

2024. máj. 2. 19:59
 15/17 anonim ***** válasza:
De az érettségi más tészta, nem? Onnantól, hogy elballagott a diák, nem jár oda. Ergo, ha meghúzzák az érettségin, a következő lehetőségig nem is kátják őt, nem?
2024. máj. 3. 00:00
 16/17 anonim ***** válasza:

Én anno végzősként az utolsó napjaimra szívesen jártam be mert már nem volt tanulás és hamar végeztünk is.

Szóval furcsa, hogy pont ezt lógtad el. Nyilván ha valami fontos dolgod volt akkor megértem de ha csak otthon feküdtél akkor sok értelme nem volt a lógásnak.

2024. máj. 5. 10:22
 17/17 anonim ***** válasza:
Már rég tiltották a kérdezőt, mert ez is egy kamukérdés volt.
2024. máj. 5. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!