Lehet raszta hajam suliba?
Nálunk az egyik csaj hajának az egyik fele fehér, a másik fekete. A fehér rész volt már lila és zöld is. Az én hajam alsó rétege piros és mivel rétegesen van vágva kivirít rendesen. Az egyik osztálytársam havonta váltogatja a haja színét (eléggé tönkre is van menve szegénynek). Az egyik kilencedikesnek csak pár tincse raszta, viszont a haja többi része fekete és rikító kék.
Mondjuk attól is függ milyen suliba jársz, általánosban (habár a Gyik-re való regisztráláshoz minimum 16-nak kell lenned és ezt komolyan szokták venni az adminok, legalábbis akikkel "találkoztam") vagy vallásos suliban, esetleg egy szigorúbb gimiben lehet szólnak érte.
A raszta mondjuk szerintem nem feltűnő és ha normálisan van megcsinálva nem is rendezetlen. Esetleg kérdezd meg az ofődet, de szerintem nem lenne baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!