A haverom raszta es barnaboru es mindenki kulonlegessegkent kezeli , en meg nyomi vagyok?
Én egy alacsony szereny kis feherboru srac vagyok. Nem vagyok az a nagy dumas , de szeretek beszelgetni.
Viszont ha elmegyek veluk bulizni , o neki semmit se kell csinalnia mindenki megy oda hozza meg mintha valami kuriozum lenne a pali. Tegnap is a szorakozohelyen 2 perc alatt elvegyul lesz tarsasaga , csajokkal smárol 10 perc utan. Pedig nem 1 adonisz azert , nagyobb darab (gyurogat neha), de duci is picit. En meg szinte nem tudok igy masokhoz odacsapodni ha o nincs ott , foleg nem nokhoz. Nem irigylem , nem errol van szó. Gyerekkori baratom , orulok hogy ilyen figura. Sokszor kerdeztem hogy csinalod , nyilvan nem.kaptam.ertelmes valaszt mert o se tudja :D
Vagyis ha en is megnovesztem a hajam es szolizok en is akkora kiraly leszek? :DdNeha tok nyominak erzem magam , hogy latom mas ilyen konnyen ismerkedik , ram meg senki se kivancsi , mert nem.vagyok egyedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!