4 évig nem beszéltem az osztályomról, most minden ki fog derülni, mit tegyek?
Az általános iskolát itt végeztem helyben, a szüleim ismerték az osztálytársaim szüleit is, szerettem azokat az éveket.
Azonban gimiben egy másik városba jelentkeztem, ahová fel is vettek. Itt nem ismertem senkit, 2 emberrel lettem jóban a 4 év alatt, de ők olyanok, hogy ha most rájuk írnék, tuti segítenének. Szóval nekem ez így jó volt. Itthon erről a 2 emberről szoktam néha beszélni, hogy épp betegek, vagy nem voltak aznap stb. A maradék 25 emberről viszont sose beszéltem. Nem vicc, de még a nevüket sem említettem meg. Ebben nagy szerepe van annak is, hogy én alkalmatlan vagyok az életre, olyan értelemben, hogy nem mentem el jogsit szerezni, lánnyal sem volt még sosem kapcsolatom. A másik, hogy nem is beszéltem velük sohasem.
Na most az a helyzet, hogy megkaptuk a meghívókat, illetve megjelent a tablónk is, így vége a titkolózásnak. Egy hete csak kérdéseket kapok, én meg nem győzök hazudni. Nyilván senki nem jár bulizni, meg nincsenek szerelmeik. Eddig elhiszik, de a ballagáson ott lesz mindenki, és akkor le fogok bukni.
Nem tudom miből ered ez, de ha rákérdeznek bármivel az osztállyal kapcsolatban elfog a gyomorgörcs. Pedig jó kapcsolatban vagyok itthon a szüleimmel, kivéve ha ezekről a kérdésekről van szó. Napok óta leiszom magam, hogy ne gondoljak a lebukásomra 1,5 hét múlva.
Segítsetek légyszi, mert nem bírom már tovább.
Ezen nincs is mit lebukni. A szülő sem vakon él és tudja mi megy a világban, látja az ismerősei és munkatársai példáján, hogy ki hogy boldogul az életben. Azt is látja, hogy az ő gyereke hol (nem) tart. Nem fogja meglepetésként érni, hogy ha a gyereke nem jár el közösségbe sem bulizni, nincsenek barátai sem barátnője, nem számol be semmiről, nem megy el diákmunkát végezni (nem biztos, hogy rá van szorulva), nem kezdte el a jogosítványt, nem érdekli semmi csak úgy teng-leng a világban és közben még kezd alkoholistává is lecsúszni. Erről mind tudnak! De ezek szerint le is szarják, mert ha ezeket eddig nem tették szóvá, vagy nem került szóba, akkor ezután sem nagyon fog.
De hogy jön ide a ballagás? Egy átlagos ballagás semmi másról nem szól, csak elmegy a család megnézni a gyerekét az iskolában, majd mindenki hazamegy és otthon együtt ünnepel. Nem kérdez vagy számolsz be senkinek semmiről,
nem kell szégyellni, ez teljesen okés dolog. A szüleid elítélik egyébként? Mert ha ige,n akkor hülyék. Itt vagyunk a 21. században...
És az osztálytársaidnak szerinted lenne képe a szüleid előtt is szekálni? A saját szüleik előtt? Ha igen, akkor egyáltalán nem normális emberek. Reálisnak látod, hogy a szüleid előtt, a saját ünnepségükön téged fognak cukkolni?
Semmi baj, nem kell magad szégyellni, tényleg. Elég rossz kamusztori volt a másik, ez már sokkal logikusabb probléma.
És ennek mi köze van a ballagáshoz?
Ott mindenki saját magával meg a saját családjával lesz elfoglalva…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!