Csak az én osztályomban nagyon bolondok a fiúk?
Figyelt kérdés
Táncolnak az asztalon, órán random nyögnek, a szivacsot kidobják az ablakon, szünetben egymásnak esnek, töri órán dumálnak/ordibálnak a tanárnak, magyaron szotyiznak meg hasonlók😂😂😂😂2022. márc. 26. 18:23
1/9 anonim válasza:
Hát ha ilyen gettós suliba jársz, ott szerintem ez természetes.
2/9 anonim válasza:
Hát.. annak idején még elitnek számított a gimi, ahová jártam, illetve erősen válogatott osztály is volt, és sajnos még nálunk is történtek hasonló dolgok. Még végzősként is.
3/9 anonim válasza:
Nálunk is ez van, és az osztály nagy ré
4/9 anonim válasza:
sze idén lesz 18. Milyen felnőtt lesz ezekből szent isten xD (bocsi véletlen megnyomtam az elküldés gombot)
5/9 anonim válasza:
1-es, én országos top 5 gimibe járok (csak összehasonlításként) és nálunk is ilyenek. Meg fognak komolyodni (remélem...)
6/9 anonim válasza:
Majd kinövik. 9.-ben meg voltak nálunk őrülve, végzős korunkban meg a szünetekben néma csend volt a teremben.
7/9 anonim válasza:
Én elit gimibe jártam, és ott is ilyeneket csináltak, sőt sokkal durvábbakat. 😅
8/9 anonim válasza:
Nálunk ugyanez, pedil elvileg "elit"
9/9 anonim válasza:
Én nem most voltam iskolás / gimis, de nálunk is ez ment (pedig én 8osztályos gimibe jártam, ide a jobb képességűek kerültek). A lányok ilyen szempontból érettebbek voltak.
Ami nálunk divat volt, az az:
- egymás teli félliteres palackkal dobálása
- papírgalacsinnal dobálózás
- gyümölccsel való dobálózás meg gyümölcsök random feldobálása a szekrényre (amikből párat aztán év végén találtak még szétrohadva)
- órán random benyögések, marhabőgés-szimulálás
- takonyállatkával dobálózás
- mennyezett dobálása palackkal (volt, hogy ki is esett)
- óra alatt kártyázás, "szellemidézés", köpőcsövezés
Verekedés az csak 1 eset volt viszont, vagy legalábbis amin én jelen voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!