Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Megutált az egész osztályom,...

Megutált az egész osztályom, mit tudok csináni?

Figyelt kérdés

Úgy kezdődött, hogy egy lánnyal össze vesztem, utána a barátnőivel is, össze vissza hazudgáltak rólam, mindenki nekik hitt, nekem senki. Múltkor rosszul mondtam egy szót és fél óráig kb 30-an engem figuráztak, nevettek ki. Szóltam az osztályfőnöknek már sírva, le is szidta őket, de ők csak nevettek a tanáron(ez kb 1 hónapja volt), és a mai napig ezen röhögnek, direkt úgy hogy halljam. Szünetekben WC-ben szoktam lenni, mert egyetlen barátnőm sincs. Nem tesiztem,mert fájt a lábam, erre az a lány oda szólt nekem hogy, ha nem tesizek akkor nagyon dagadt leszek, és utána hozzátette, hogy az jó lenne.Ma angol órán a tanár videókat mutatott nekünk (digitáblán) és a mögöttem ülő fiú elkezdett kiabáni hogy ne nézzem már,pedig nem is őt néztem, és utána a padtársának is mondta hogy én mindig őt nézem stb.

Ma bent voltam szünetbe, egyedül ültem a padba(csak nekem nincs még padtársam sem) és a mögöttem ülő meg nagy nevetve elkezdi:"Mivan, nincs már barátnőd?"

Szüleim is vernek itthon,ordítanak velem. Telefont,gépet nagyon ritkán kapom meg.

Ezt már nem bírom,mindennap sírok. Mi értelme van az életemnek?

Mit csináljak?

2021. okt. 14. 14:40
 1/8 anonim ***** válasza:
39%

Édesem, itt az ideje megerősödni....

Üdv a klubban amúgy:)

2021. okt. 14. 14:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ettől hírtelen erős is lett..

Ja nem

Ajánlom a kékvonalat.

Csak írd be google-be és regisztrálj.

Ott fel tudod őket hívni vagy chatelhetsz velük 13:00-16:30-ig ha jól emlékszem. De néha van hogy még 17:00-kor is vannak.

1 óra beszélgetési időd van és minden nap vannak

2021. okt. 14. 15:02
 3/8 anonim válasza:
94%

Figyelj, velem is ez volt, én úgy oldottam meg, hogy nem foglalkoztam velük, sosem hajtottam le a fejem felszegett állal jártam, és mindig mosolyogtam. Ha kellett segítség, segítettem. De ha egyedül vagy, az sem baj. Halgass zenét, olvass újságot/könyvet, akár próbálj meg közeledni hozzájuk.Kérdezd meg tőlük, mi a bajuk veled (kedvesen, normális hangnemben), ha nem válaszolnak, vagy kiröhögnek, nem veled van a baj. Velük. De az óriási. Hányadikos vagy? Hátha akkor tudok segíteni. A korosztály is sokat számít. Hidd el, próbálok segíteni, mert tudom milyen szar érzés, ha ki vagy közösítve.

UI: ne foglalkozz velük, nem érdemlik meg.

Várom válaszod: Egy lány

2021. okt. 14. 15:09
 4/8 anonim ***** válasza:
75%
Aki igy viselkedik h beszologat, alaz, kikozosit, az nem eleg erett, empatikus. Amufy a kikozisites oka lehet kinezet, sikertelenseg. Ha elkezdesz jol kinezni es kiemelkedo dolgokat csinalni, sikeres lenni, mashigy fognak rad nezni. Szep es sikeres emverhet tobb jo tulajdonsagot tarsitanak. Szoval legyel igenyes, apolt, rendezett es kezd el sikereket elerni:iskolai szeteples, tanulmanyi versenyek, nyelvvizsga, elnyert osztondijak, penzjzralmak, utazasok...emelett ne ketesd a tarsasaguk, csak be szolj vissza, legyel kedves es ok majd keresni fogjak a te tarsasagod.
2021. okt. 14. 16:24
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
hány évet leszel még velük? Mert különben iskolaváltás javasolható, ha nem akarsz idegronccsá lenni; mert egy időután majd biztos megunják, kinövik a csúfolódást, de addigra meg lehet,hogy szétmész idegileg; közelben kéne valami másik iskolát keresni, és lehetőleg Ne tudják, hova mész,mert akkor lehet,hogy ott is mozgósítják az ottani barátaikat ezek a gúnyolódók.
2021. okt. 28. 16:37
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Addigis egyébként igen, próbáld ignorálni őket, amíg ez nem rendeződik. hogy elvonultál, az nem volt rossz ötlet, remélhetőleg abba már talán nem fognak belekötni, hogy állandóan a vécén vag.y
2021. okt. 28. 16:39
 7/8 anonim ***** válasza:
86%
Úgy tudom, vannak olyan segélyvonalak, amiket ha hívsz, segítenek. De ha már így elmérgesedett a helyzet, szerintem a szüleidnek kellene elmondani, hátha elgondolkodnának az iskolaváltáson.
2021. okt. 29. 10:53
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

verik...

2021. nov. 20. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!