4 évig nem beszéltem az osztályomról, most minden ki fog derülni, mit tegyek?
Az általános iskolát itt végeztem helyben, a szüleim ismerték az osztálytársaim szüleit is, szerettem azokat az éveket.
Azonban gimiben egy másik városba jelentkeztem, ahová fel is vettek. Itt nem ismertem senkit, 2 emberrel lettem jóban a 4 év alatt, de ők olyanok, hogy ha most rájuk írnék, tuti segítenének. Szóval nekem ez így jó volt. Itthon erről a 2 emberről szoktam néha beszélni, hogy épp betegek, vagy nem voltak aznap stb. A maradék 25 emberről viszont sose beszéltem. Nem vicc, de még a nevüket sem említettem meg. Ebben nagy szerepe van annak is, hogy én alkalmatlan vagyok az életre, olyan értelemben, hogy nem mentem el jogsit szerezni, lánnyal sem volt még sosem kapcsolatom. A másik, hogy nem is beszéltem velük sohasem.
Na most az a helyzet, hogy megkaptuk a meghívókat, illetve megjelent a tablónk is, így vége a titkolózásnak. Egy hete csak kérdéseket kapok, én meg nem győzök hazudni. Nyilván senki nem jár bulizni, meg nincsenek szerelmeik. Eddig elhiszik, de a ballagáson ott lesz mindenki, és akkor le fogok bukni.
Nem tudom miből ered ez, de ha rákérdeznek bármivel az osztállyal kapcsolatban elfog a gyomorgörcs. Pedig jó kapcsolatban vagyok itthon a szüleimmel, kivéve ha ezekről a kérdésekről van szó. Napok óta leiszom magam, hogy ne gondoljak a lebukásomra 1,5 hét múlva.
Segítsetek légyszi, mert nem bírom már tovább.
Miben csalódnak? Hogy van 2 barátod? Vagy hogy elvégezted az iskolát?
Ne bonyolítsd már ennyire túl. Ha van valami mentális betegséged, akkor keress segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!