Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » 4 évig nem beszéltem az...

4 évig nem beszéltem az osztályomról, most minden ki fog derülni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az általános iskolát itt végeztem helyben, a szüleim ismerték az osztálytársaim szüleit is, szerettem azokat az éveket.

Azonban gimiben egy másik városba jelentkeztem, ahová fel is vettek. Itt nem ismertem senkit, 2 emberrel lettem jóban a 4 év alatt, de ők olyanok, hogy ha most rájuk írnék, tuti segítenének. Szóval nekem ez így jó volt. Itthon erről a 2 emberről szoktam néha beszélni, hogy épp betegek, vagy nem voltak aznap stb. A maradék 25 emberről viszont sose beszéltem. Nem vicc, de még a nevüket sem említettem meg. Ebben nagy szerepe van annak is, hogy én alkalmatlan vagyok az életre, olyan értelemben, hogy nem mentem el jogsit szerezni, lánnyal sem volt még sosem kapcsolatom. A másik, hogy nem is beszéltem velük sohasem.

Na most az a helyzet, hogy megkaptuk a meghívókat, illetve megjelent a tablónk is, így vége a titkolózásnak. Egy hete csak kérdéseket kapok, én meg nem győzök hazudni. Nyilván senki nem jár bulizni, meg nincsenek szerelmeik. Eddig elhiszik, de a ballagáson ott lesz mindenki, és akkor le fogok bukni.

Nem tudom miből ered ez, de ha rákérdeznek bármivel az osztállyal kapcsolatban elfog a gyomorgörcs. Pedig jó kapcsolatban vagyok itthon a szüleimmel, kivéve ha ezekről a kérdésekről van szó. Napok óta leiszom magam, hogy ne gondoljak a lebukásomra 1,5 hét múlva.

Segítsetek légyszi, mert nem bírom már tovább.

ápr. 23. 10:30
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
100%
de ne aggódj már, hogy a suliban nem volt jogsid meg párkapcsolatod, rengeteg ember van ezzel így. Az már nagyobb probléma, hogy gimisként napok óta leiszod magad.
ápr. 23. 10:47
 12/42 anonim ***** válasza:
100%
A leírtakból nekem se világos, mivel buknál le, az viszont rögtön lejött, hogy neked tényleg mentális problémáid vannak.
 13/42 anonim ***** válasza:
100%

Nem értelek. Megmondod a szüleidnek kerek perec, hogy azzal a két taggal voltál jóban a 4 év alatt, a többiekkel nem igazán mélyült el a kapcsolatod, és kész.

De a szüleid nem hülyék, valószínűleg leesett nekik is, hogyha 2 emberről beszélsz csak sűrűbben, akkor ők a te barátaid, és kész.

Nekem is 32 fős osztályom volt, és kb. ugyanígy 2-3 barátom, a többieket is megemlítettem néha, de leginkább csak arról a 2-3 személyről beszéltem.

Eggyel még most is tartom a kapcsolatot, 8 éve ballagtunk.Róla szoktak is kérdezni a szüleim, hogy hogy van, meg ilyesmik.

14/42 anonim ***** válasza:
100%
6 Ugye ezt nem gondolod komolyan.. Miért ne mentél volna, 4 évet végig dolgoztál, tapasztalatokat szereztél, embereket ismertél meg, barátságok születtek. Olyan nincs, és soha nem is volt, hogy 4 év alatt semmire ne jusson egy ember. Ne a félelem uraljon kérdező.. Sok sikert neked. Fel a fejjel:)
ápr. 23. 10:48
 15/42 A kérdező kommentje:
Nem rúgok be csak 3-4 feles hogy kisebb legyen a baj.
ápr. 23. 10:49
 16/42 anonim ***** válasza:
100%

Kerdezo, miert mire mentek a tobbirk? Elvegeztek a sulit, ugy mint ahogy te is. Ennyi volt a dolgotok es ezt te is megugrottad. Akkor?

Miert iszod le magad minden nap? Inkabb ezzel foglalkozzal.

ápr. 23. 10:50
 17/42 anonim ***** válasza:
51%
14+ Jah, és ne hazudj, mert sosem vezet jóra...
ápr. 23. 10:51
 18/42 A kérdező kommentje:
A lebukást nem úgy értem hogy bajt követtem el, hanem hogy kiderül hogy itt milyen kapcsolatok alakultak ki, én meg nem mentem semmire.
ápr. 23. 10:52
 19/42 anonim ***** válasza:
100%

a 3-4 feles sok egy tizenévesnek naponta. Leépít, egészségtelen.

A szüleid felnőttek, ők is voltak gimisek, nyilván tudják, hogy szoktak kialakulni kapcsolatok egy osztályban. Valszeg azt is tudják, hogy rosszul érzed magad emiatt. De ennyi. Nincs ezzel baj. Nekem se volt kapcsolatom gimiben, rosszul éreztem magam miatta, de sose beszéltünk erről a szüleimmel, nem is volt rá igény.

ápr. 23. 10:54
 20/42 anonim ***** válasza:
100%
Egy mentális problémákkal küzdő ember jobb, ha egyáltalán nem iszik, mert az ital csak beszorozza az idegbajt.
ápr. 23. 10:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!