Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Egyetemen akinek csak ötösei...

Egyetemen akinek csak ötösei vannak azt miért nézik le a csoporttársai?

Figyelt kérdés

Valakinek csak ötösei vannak, még körbe is megy midnen szemeszter végén, másnak vannak négyesei, hármasai, kettesei is és ő meg mindenkinek elmondja hogy ő pedig csak ötösöket kapott ebben a szemeszterben is. A tanároknak is elmondja.

De lenézik. Ha beszélget két csoporttárs és ő odamegy, elzavarják, hogy most épp beszéégettünk.

Ha ír a Fb csoportba akkor írják hogy ne feltünőskdjön.

A tanárokhoz ha odamegy, van akit mosolygósabban, kedvesebben fogadnak.

Ez miért lehet?

2024. ápr. 14. 12:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem azért közösítenek ki, mert kitűnő vagy, hanem azért mert hencegsz vele. Ha nem kérdezi valaki a jegyedet, akkor az azért van, mert leszrja. Ha a szín ketteseddel járnál körbe is irritáló lenne, meg az is ha tök átlag jegyeid lennének.

Nekem is van olyan csoporttársam, akinek jobb jegyei vannak nálam, nem is egy. Akit nem kedvelek azt nem a jegyeiért nem kedvelem, hanem azért mert szívességet elvárja tőlem, de nem viszonozza (soha egy jegyzetet nem küldött el nekem, pedig én előtte mindig elküldtem bármit), ha beszélgetünk, de elsétál mellettünk egy tanár, aki vevő a sggnyalásra, akkor köszönés nélkül elrohan sgget nyalni, miközben a beszélgetés közepén vagyunk, a mondatom közepénél jártam. A csaj azt hiszi, hogy a fasza jegyeit irigylem. Érdekes, a másik nálam jobb jegyeket szerző csoporttársakkal semmi bajom

2024. ápr. 14. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!