Ez jó, kiszúrhatatlan puska olyan tanárnál akinél ,,nem lehet" puskázni?
Ki írtam kis papírokra az anyagot röviden, azt találtam ki, hogy a doga lap alá be rakom a kis papírt mintha a doga folytatása lenne, ha látja előttem az írást azt hiszi hogy már annyit írtam a dogára. Így szépen le tudom írni a doga lapra a puska lapról.
Nagyon nem megy egy 2-es szintre se a fejembe az anyag sajnos...
Van, aki nem tud adatokat megtanulni. Én is többet tanultam magyarra és történelemre, mint az összes többi tárgyra együtt, mégsem volt soha 3-asnál jobb jegyem. Magyarból 4-es, mert a fogalmazásaim felhúzták az átlagot.
Az meg, hogy a puska megírása több időbe telik, mint a tanulás, marhaság.
Az évszámok felírása egy papírra semmi a tanuláshoz képest.
Inkább tanulókártyákat csinálj az évszámokból, vagy ennek elektronikus formája az Anki.
Amúgy halkan megjegyzem, hogy van különbség aközött, hogy valaki egyeltalán nem képes semmire sem tanulni és valaki nem képes egy tantárgyra az anyagot megtanulni.
Rengeteg tantárgy van, rengeteg anyagot leadnak. Azzal több tanár nem is törődik, hogy érted vagy nem. Azt gondolják, ha érted oké, ha nem, szamár vagy. Sok szülő meg nem tudja a magántanárt megfizetni.
Ha nem érted az anyagot, nem tudod kettesre.
Másrészt a gimis emlékeim, hogy hetente 2-3 dolgozatot írtunk, és ott magoltam minden este a dogákra és idegeskedtem, hogy legyen ötös, mert otthon a négyesért ordibáltak velem.
Amikor ennyi tömény infónál nem bírja a gyerek azt a pár imfót, amit puskába kiír, ne legyen bűn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!