Ez jó, kiszúrhatatlan puska olyan tanárnál akinél ,,nem lehet" puskázni?
Figyelt kérdés
Ki írtam kis papírokra az anyagot röviden, azt találtam ki, hogy a doga lap alá be rakom a kis papírt mintha a doga folytatása lenne, ha látja előttem az írást azt hiszi hogy már annyit írtam a dogára. Így szépen le tudom írni a doga lapra a puska lapról.
Nagyon nem megy egy 2-es szintre se a fejembe az anyag sajnos...
márc. 21. 07:25
11/40 A kérdező kommentje:
Már lebuktam egyszer nála úgy hogy a telefonra felmondtam az anyagot és fülest dugtam a fülembe csak sajnos kihúzodott a füles.
márc. 21. 07:46
12/40 anonim válasza:
Ha megírod a puskát ötször más-más lapra, addigra meg is tanuld az anyagot.
13/40 A kérdező kommentje:
10: ne röhögj te tanár mert elteszlek befőttnek(:
márc. 21. 07:48
14/40 anonim válasza:
#10: Gondolom hamarabb lebuktatja az embert a viselkedése, nem kell látnod a tényleges puskát sem. Egy rutintalan puskázó látványosan stresszhatás alatt van, egy rutinos lehet hogy laza, de akkor is indokolatlan mozdulatokat kell csinálnia amit ki lehet szúrni. Meg van a színjátszókörös rész, amikor találkoznak a tekintetek, és valaki eljátssza, hogy milyen erősen gondolkodik (távolba révedés, szemek hunyorítása) és pont ott gyúlt fény az elméjében amit leír neked.
16/40 A kérdező kommentje:
ez is igaz, szóval a viselkedésemre fogok oda figyelni.
márc. 21. 08:09
18/40 anonim válasza:
16# Én elvenném a puskádat és széttépném apró darabokra. 😏😏
19/40 A kérdező kommentje:
Miért te is tanár vagy?(:
márc. 21. 08:14
20/40 anonim válasza:
19# Az élet iskolájában vagyok a tanár. 😉😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!