Hogyan puskázzak az első padban? SOS
Mivel megvannak a kérdések, ezért roppant egyszerű dolgod van: megtanulni a válaszokat. Hétfőn felkelsz 1-2 órával korábban és nekiállsz. Ne a kifogásokat keresd.
Holnap meg utazás közben is olvasgathatod.
Oh, és gondolom nem ma tudtad meg, hogy témazáró lesz, szóval már pár napja biztos készülgettél a dogára. :-)
Írd fel a padra halvány betűkkel és amíg kiosztja a lapot oda rakod a kezed vagy a tolltartód.
És ha írod a dogát akkor a lapot úgy rakd hogy látszódjon amit felírtál,és ha okosan csinálod akkor olyan lesz mintha a lapot néznéd.
De ez nem tuti módszer bármikor átnézheti a padot a tanár vagy lebukhatsz.
Próbálj meg tanulni. Ha máshogy nem akkor kelj fel hétfőn hamarabb és magold be a rövid memóriádba.
Nincs olyan, hogy tuti módszer a puskázásra. Ha peched van, bármivel lebuksz.
De ha egyszer a dolgozat is megvan, akkor minek puskázni? Tanuld meg a válaszokat, és kész!
Én is első padban ülök, én ezeket a módszereket használom:
-lefotózod/screenshotolod vagy jegyzetbe leírod a válaszokat. Kijjebb húzod a széked, leülsz a székedre, hátradőlsz, a telódat a combjaid közé, a székre rakod, és nem nagyon nehezedsz rá. Ha jön a tanár, egyszerűen összecsukod a combjaidat
-a pad szélére/aljára leírod halványan, kisbetűkkkel a válaszokat, rövídíthetsz is, vagy kulcsszavakat írhatsz
-ha van ilyen gumis tollad (aminek gumi van annál a résznél, ahol fogod, nem tudom, hogy van-e külön neve), akkor a gumis részére írod a válaszokat, könnyen elforgathatod, így nem látszik
ÉN elővettem anno a kinyomtatott cetliket, kérdezte a tanár, hogy " mit csinálsz???" Mondtam puskázok, aztán mondja, hogy jól van... nem hitte el.. meg sem nézte.
De volt olyan, hogy utolsó padba voltam és ott puskáztam, mondjuk rá 7 évvel már közép suliba mondtam ugyan ezt, erre a helyettesítő tanár megnézte és elvette, kettes kellett a hármashoz, aztán mondták, hogy mutassam a puskát, megmutattam, megdicsértek és kaptam egy kettest. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!