Miért baj az másnak, hogy végigpuskázva végezném el az egyetemet?
Életképtelen emiatt nem vagyok, és fel sem vesznek olyan munkahelyre, mert nem tudnám megugrani a tesztet, amit elémadnak.
Nem feltétlen fogok kikötni segédmunkásként. Azért lehet valami középkategóriát sikerül szereznem. És emiatt nem vagyok gyökér.
Nem szoktam dicsekedni vele, nem reklámozom. Vannak terveim és akár a játékokkal is összekapcsolhatnám, az az egy dolog, amit szeretek igazából az életben. De pl játékfejlesztő lennék csak ahhoz tanulni kéne de hát ugye a lustaság....
Tudom, hogy nem menő, de azért jó érzés nulla erőbefektetéssel sikereket elérni és majd akár lediplomázni.
Tökéletesen egyet értek a #6-os válaszolóval.
Puskázással eredményt elérni nem siker, rohadt nagy tévedésben vagy. Az a visszatetsző ebben, hogy büszke is vagy erre, hiszen “jó érzés”, erre vered magad, miközben mások megdolgoznak az eredményeikért. Arról nem is beszélve, hogy igenis bosszantó, amikor egy ilyen semmirekellő, láblógató pocs foglal egy állami helyet, ezzel elvéve a lehetőséget valaki olyantól, aki meg is érdemelné..
Engem speciel nem zavar.
Az informatika pont egy tudásorientált szakma, minden állásinterjún szakmai tesztek, gyakorlófeladatok és szakmai beszélgetés van, úgyhogy a diplomáddal önmagában semmit nem érsz, ha nincs mögötte valódi tudás. Szóval nem zavar, mert konkurencia nem leszel.
Esetleg amnyiban zavarhat, hogy feleslegesen költ az állam az oktatásodra, dehát úgyis annyi hülyeségre költ, hogy ez már nem oszt, nem szoroz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!