Mennyire gyakori az, hogy valaki 22 évesen kezdi az egyetemet? Idős leszek a többiek közt?
Figyelt kérdés
Már 2x jelentkeztem a rendőrtisztire,de megbuktam mindig a pszichológiai alkalmasságin.Gazdasági egyetemre jártam eddig 1 évet,amit most passzívra raktam.De jövőre újra jelentkezni akarok,harmadszor is meg akarom próbálni.De jövőre már 22 leszek,azt meg kicsit gáznak érzem hogy ennyi idősen kezdjek bele2019. szept. 12. 23:01
1/21 anonim válasza:
Kb. 100000000 kérdés van már erről. Teljesen átlagos. Olyan nagyon nagy különbség amúgy sincs egy 19 és egy 22 éves közt.
2/21 anonim válasza:
Másodéves egyetemista vagyok, van jó pár 20-as éveik közepén-végén járó csoporttársam. Néhány 30+ os is
3/21 A kérdező kommentje:
Nappalin?
2019. szept. 12. 23:09
4/21 anonim válasza:
Senki sem kérdezi meg hány éves vagy.
5/21 A kérdező kommentje:
De más már rég dolgozik ilyenkor
2019. szept. 12. 23:15
6/21 anonim válasza:
Max. az dolgozik régóta 22 évesen aki csak egy szakmunkást végzett el.
7/21 anonim válasza:
23 voltam mikor a fősulit elkezdtem. Kicsit furcsa volt de nem lógtam ki. Ha érettebb vagy még a tanulás is könnyebb mert máshogy látsz dolgokat. Szerintem előnyömre vált h később kezdtem.
8/21 anonim válasza:
A kutyát sem érdekli, hogy miért kezdted később.
9/21 anonim válasza:
Én sok ilyet ismerek.
Ha szeretnéd újra megpróbálni, ne add fel. :)
10/21 anonim válasza:
Nagyon sokan kezdik a te korodban, sokan még kesobb.
Ezer oka lehet. Nem tudta mit akar, dolgozott vagy okj-t végzett. Nem tetszett neki a megkezdett szak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!