Mennyire gyakori az, hogy valaki 22 évesen kezdi az egyetemet? Idős leszek a többiek közt?
Figyelt kérdés
Már 2x jelentkeztem a rendőrtisztire,de megbuktam mindig a pszichológiai alkalmasságin.Gazdasági egyetemre jártam eddig 1 évet,amit most passzívra raktam.De jövőre újra jelentkezni akarok,harmadszor is meg akarom próbálni.De jövőre már 22 leszek,azt meg kicsit gáznak érzem hogy ennyi idősen kezdjek bele2019. szept. 12. 23:01
11/21 anonim válasza:
24 évesen kezdtem, bár már előtte elvégeztem egy másik szakot, csak azzal nem tudtam elhelyezkedni. Nappali tagozaton jártam, és egyáltalán nem tűntem ki a tömegből. Mondjuk ránézésre senki nem mondta volna meg, hogy nem vagyok 18, de soha senki nem kérdezte meg senkinek a korát. Azt is csak véletlenül tudom - mert velük jóba lettem - hogy volt több 22 és 23 éves emberke is a karon, sőt még tőlem idősebbek is elkezdték abban az évben a sulit. Nyugodtan vágj bele, ne parázz feleslegesen. A kitartásodat mindenesetre csodálom - őszintén.
12/21 anonim válasza:
kicsi off: ha 2x megbuktal a pszichologiai alkaomassagin akkor miert hiszed, h 3x nem fogsz? azota jartal szakembernel aki segitett a lelki problemaidon? csak mert tuti vannak, hiszen itt ez a kerdes is, na meg a teny, h nem mesz at egy teszten se. amugy se veletlenul vannak az alkalmassagik. azt jelenti, hogy nem csak masokra, hanem magadra is veszelyes lennel. hiszen lehet, h azt vetitette ki a teszt, hogy idegosszeroppanast kapnal 2 heten belul, akkor meg?
13/21 anonim válasza:
Én is picit idősebb vagyok a csoporttársaimnál. Semmi gáz nincs benne. Inkább neked lehet fura, ha érettebb vagy és több mindent megéltél náluk. De amúgy ez nem akkora korkulonbseg még, ne zavarjon.
14/21 anonim válasza:
Ahogy a többi ilyen kérdésnél is írtam, leírom újra - 22 évesen nem idős hozzá az ember.
15/21 anonim válasza:
Az én szaktársaim nagy része 24-25 volt.
16/21 anonim válasza:
Nálunk a csoportban volt három 40 éves csoporttárs. 22 évesen meg szinte azokból volt a legtöbb.
17/21 anonim válasza:
Az egyetem nincs időhöz kötve. Nem általános iskola, se nem középsuli, nem azért jársz oda mert haverkodni akarsz, hanem azért, mert szeretnél megszerezni egy bizonyos végzettséget. Ezt kéne megérteni.
18/21 anonim válasza:
Alig volt 18-19 éves évfolyamtársam, mikor kezdődött az első félév. Legtöbben 25 és 30 között voltak.
19/21 anonim válasza:
Valószínűleg magasabb lesz a csoportodban az átlagéletkor, mint 22.
20/21 anonim válasza:
Én most kezdtem el az egyetemet nappalin, 24 évesen.
Középsuli után dolgoznom kellett, elköltözni.. levelezőn szereztem 2 végzettséget. Nem támogattak a szüleim semmilyen téren. Most vagyok úgy, hogy megengedhetem magamnak a nappalit.
Én is aggódtam, hogy majd én leszek a legöregebb, ciki lesz...de nem az. Vannak nálam idősebbek is, átlagban amúgy 20-21 évesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!